2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنونم عزیزم . ان شاالله. راستی کسی میدونه پلاکت خون پایین باشه چی خوبه؟ بنده خدادخیلی پلاکتش اومده ...

نه دقیقا مامانم چندین سال پیش پلاکت خونش پایین بود دکتر خون رفت خوب شدن یادم نیست .ان شاالله خیلی زود خوب بشن واقعا سخته 🙏🏻😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

دخترا من سمت خارجیه باسنم سر شده 😥😥اصلا حسش نمیکنم.. از امپولاس.

نکنه چیزی شده یا اشتباه زده باشه همسرم 😥😥ولی جاش اوکیه جای همیشگیه ولی بیحس شده سمت پهلوی رانم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیشاپیش تولدت مبارک باشه 🎂🎉🎊❤🌷.ان شاالله که نی نی همونی که میخوای میشه .منم حسم به شما اینه که ن ...

قربونت برم راديس جون

فداى محبتت😘😘

عزيزمممم ان شاالله ك حستون درست باشه و صدالبته ك سالم و صالح بودن شرط اوله اما من ميگم حالا ك اينقدر انتظار كشيديم لااقل همون بشه ك ميخوايم

ان شاالله قسمت خودت باشه ك ما نظر بديم بچه ت چيه😍😍😍🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها من چند روزه درد زیر دل داشتم هر از گاهی امشب خیلی زیاد شده دردش میترسم. اخه از چیه ینی؟ ددقی ...

الهی عزیزممم، هیچ تجربه و اطلاعی در این خصوص ندارم، می خوای با ۱۹۰ تماس بگیر یه مشاوره بگیر ازشون، ان شاالله که خیره عزیزم 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها بیاین کمک کنین من با اتوبوس میخوام برم البته دوتا صندلی میگیرم دراز بکشم 10ساعت راهه تا اونجا ...

به نظرم چند روزی یزد بمونین بعد برگردین شهرتون چون فاصله اتون زیاده و با اتوبوس سخته چون باید هر یکساعت حداقل ۱۰ دقیقه یه راهی برین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دخترا من سمت خارجیه باسنم سر شده 😥😥اصلا حسش نمیکنم.. از امپولاس. نکنه چیزی شده یا اشتباه زده باشه ...

نه مال ماهم همينجوربود

ديگه حتى سوزن امپولم حس نميشد ميرفت توش😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها من چند روزه درد زیر دل داشتم هر از گاهی امشب خیلی زیاد شده دردش میترسم. اخه از چیه ینی؟ ددقی ...

نزدیک تخمکگذاریت نیست ؟

قربونت برم راديس جون فداى محبتت😘😘 عزيزمممم ان شاالله ك حستون درست باشه و صدالبته ك سالم و صالح ب ...

قربون محبتت ان شاالله عزیزم 😍😍صد البته که اول صحیح و سلامتیش مهمه بعد هم اون جنسی که دوست داشته باشیم.من خودم عاشق دخترم 😊😊😊

ایشالا عزیزم دو هفته دیگه خوش خبر میای 😍😍

ممنونم عزیزم انشاءالله توکل بخدا

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ترو خدا دعام کنید منم اینبار مادر بشم 🙏با دل پاکتون برام دعا کنید 

عزیزم فردا به نیتت دعای توسل میخونم، ان شاالله دامنت به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه مال ماهم همينجوربود ديگه حتى سوزن امپولم حس نميشد ميرفت توش😂😂

وییی خداروشکر فکرکردم چیزی شده 😅اخه ماهم دوره ندیدیم.. شوهر خواهرم پرسنل بیمارستانه که به شوهرم یاد داد شفاهی 😅😅عملیشو اومد تنهایی رو من انجام داد که الان اوکیم با امپول زدنش فقط همین مشکل داشتم که میگین مشکلی نیست خداروشکر .. همچنان ادامه بدیم😅 

بعد یه سوال دیگه باید امپولارو یکی درمیون بزنی هر سمت باسن؟یعنی امروز سمت چپ فردا سمت راست..؟؟یا کلا فرقی نمیکنه ؟

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
سلام هیوا جان مبارک عزيزم  انشالله که با همین یه جنین مامان خانم میشی و 14 روز دیگه با بتاي خو ...

ممنونم عزیزم انشاءالله 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
کجا باید بری گلم؟؟  اگه با اتوبوس میری حتما دو تا صندلی بگیر یا تک صندلی بگیر که کامل دراز بکش ...

بندر عباس گلم ده ساعت راهه 

سلام استارتر جان اطلاعی راجب آزواسپرم داری؟؟؟ شوهرم آزواسپرم انسدادیه ولی چون بیضه ش هم کوچیکه نمیشه کاری براش کرد 

خدایا شکرت میدونم منو ب همه آرزوهام میرسونی🤩😘
هیوا جان ده ساعت خیلی به نظرم حداقل یک هفته بمون یا با گ پرواز برو  اتوبوس ده ساعت!!!  ه ...

اره عزیزم کنسل کردیم گفتم با قطار میرم سه روز دیگه