2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
به نظرم چند روزی یزد بمونین بعد برگردین شهرتون چون فاصله اتون زیاده و با اتوبوس سخته چون باید هر یکس ...

اره عزیزم گفتم نمیرم چند روز دیگه با قطار میرم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
بچه ها من ی سوال دارم  الان اکرم جان دوقلو داره ناهمسان خب چون دوتا جنین لانه گزینه کرده  ...

بله عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنهام متاسفانه. بخاطر اینکه تو قرنطینه هم هستم نمیتونم بگم کسی بیاد پیشم هرچند خوب شدم تقریبا ولی نگ ...

اره اگه دیدین دردتون بیشتر شد برین اورژانس ..یه سونو حتما بشین تا بررسی کنن

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها شبتون بخیر بچه ها من فردا میرم برای انتقال  خیلی محتاج دعا تک به تکتون هستم  ...

@maysahar

سلام دوست خوبم به نیتت حدیث کسا خوندم انشالله به سلامتی بری جنین هات رو انتقال بدی و 14 روز دیگه با بتاي خوب خوشحالمون کنی 

منم دقیقا همین حالتو دارم هم نوک سینه هام بیرونه هم سنگینن.. معلومه سوتینام تنگ شدن واسم😅😅😅 من ت ...

سلام دوست خوبم به نیت مامان شدنت صد تا صلوات هدیه کردم به حضرت ام البنین انشاالله که 16 خوش خبر باشی و مامان خانم شده باشی گلم 

سلام بچه ها شبتون بخیر بچه ها من فردا میرم برای انتقال  خیلی محتاج دعا تک به تکتون هستم  ...

ان شاالله دست پر برمیگردی 😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من دوبار تخمک کشی انجام دادم سیکل انتقالم رو به امید خدا شروع کردم 

مبارک باشه عزیزم . خب این آمپولو بزنی پریود شی میری برای انتقال ؟ یا بدون پریودی میخوای انتقال بدی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
دستگاهت نیاز ب تنظیم داره عزیزم  باید ببری همونجا که خریدی برات اکی کنن  مال مام اشتیاه ...

نه درست نشون میده چون با یه دستگاه دیگه چک کردم  اون موقع که رفته بودم دکتر میگفت  فشارت رو سیزده بالاس اما از اون موقع چک میکنم افت فشار داشتم ولی بالا رفتن نه 😆

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
میگم جنینهامو تعیین جنسیت کردن یکی الان بهم گفت جنین ۳روزه که تعیین جنسیت نمیشه جنینهات ۵روزه هستن & ...

عزیزم چندتا جنین داشتی ؟ چندتا دختر و پسر شدن ؟ منم‌تعیین‌جنسیتم ولی فعلا انتقال ندادم 

فردا وقت دکتر دارم والا گلم من بیشتر بخاطر این لک بینی میگم موقعی بهم فشار میاد قشنگ درد دهانه رحم ا ...

درسته خودمم موقع تهوع حس میکنم خیلی بم فشار میاد ولی نگران نباش جای بچع محکم چیزی نمیشه ان شاالله که سره  اینیکی تا سه ماهگی ویارت تموم شه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مبارک باشه عزیزم . خب این آمپولو بزنی پریود شی میری برای انتقال ؟ یا بدون پریودی میخوای انتقال بدی ؟

مرسی عزیزم .بله آمپول رو میزنم پریود که شدم میرم برای انتقال .به نطرتون چقدر طول میکشه پریود بشم من تقریبا پریودهای منظمی دارم تاخیر میندازه؟

هیوا جان برای مامان شدن شما و به نیت شما هم زیارت عاشورا خوندم  انشالله که مامان خانم میشی گلم ...

ممنونم عزیزم انشاءالله خدا قسمت من و همه دوستان بکنه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
مرسی عزیزم .بله آمپول رو میزنم پریود که شدم میرم برای انتقال .به نطرتون چقدر طول میکشه پریود بشم من ...

ببین من اولین امپولمو ۳ اسفند که روز پانکچرم بود زدم ۱۶ اسفند که موعد پریودم بود پریود شدم . ولی دومی رو که زدم تا ۶۰ روز پریود نشدم 

بستگی به سیستم‌بدنت داره . دکتر گفت خیلیا مثل من بودن . گفت بعضیها چند ماه مثلا ۴ ماه طول میکشه تا پریود بشن 

انشالله که خیر باشه برات هر وقت که میشی .