2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
اره منم همین بود منظورم  واس نسرین ی جنین تبدیل ب دو جنین شده 😍😍 حتماا وراثتی داشتن دوقلو ز ...

اره خودش هم گفت ژنش و داشته خدا فندقاشو حفظ کنه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم . ان شاالله. راستی کسی میدونه پلاکت خون پایین باشه چی خوبه؟ بنده خدادخیلی پلاکتش اومده ...

عزیزم حمدشفا خوندم به نیت شفای عاجلشون 

فقط میدونم سیر ، فلفل از هر نوعی. ترشی  و روغن ماهی به هیچ وجه نباید خورده بشه اینا توصیه یه دکتر آنکولوژی هست 

پلاکتش اگه به صد برسه خوبه 

اره ب خدااا من مردم واس لبخند و خوشحالی مامانم  ان شالله خدا دل همه مادرارو با عاقبت بخیر ...

الهی آمین 😍 ان شاالله نی نی ات و بغل بگیری دل خودت هم شاد شه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ان شالله بهتر میشی عزیزم  کی میری واس کارای تخمک کشی؟

ممنوونم عزیزم.

ان شاالله پریود ک شدم میرم ببینم سیکل رو شروع می کنن یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم حمدشفا خوندم به نیت شفای عاجلشون  فقط میدونم سیر ، فلفل از هر نوعی. ترشی  و روغن ما ...

ممنونم عزیزم. فلفل ادویه اش هم؟ تا حالا انقد پایین نیومده بود شده ۷۴

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پس شما خیلی بیشتر از من سختی کشیدی😭😭 خدا کمکمون کنه  میگم ای یو ای هم مثل ای وی افه؟؟؟ ...

عزیزم خودم همدان هستم و بیمارستان مهر تهران انجام دادم 

فرقی نمیکنه چه مدت زمان سختی کشیده باشیم 

هر کدوم برای زنی که در آرزوی فرزند هست سخته حتی یه روز انتظار هم زیاده 

انشاءالله خدا دامنتو به وجود فرزندانی سالم و صالح سبز کنه 

سینه درد خیلی نشونه خوبیه  یکی از علائم بارداری

ویییییی چقد خوشحال شدم از حرفت الهی از زبونت بشنوه 😍😍😍😍😍😍😍بمب انرژی بود واسم 😁😁

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
بله هم پودر هم فلفل دلمه ای چون برای کسی که پلاکتش مرز هست یا پایین خوب نیست 

خدا خیرت بده عزیزم❤️

ببخشید اینو میگم من قبل اینکه بی بی ام مثبت شه  ببخشید باز نوک سینه هام زده بود بیرون همسرم می ...

منم دقیقا همین حالتو دارم هم نوک سینه هام بیرونه هم سنگینن.. معلومه سوتینام تنگ شدن واسم😅😅😅

من تصمیم گرفتم بیبی چک نزنم ولی نمیدونم میتونم رو حرفم وایستم یانه 😅😅

مرکز واسه من ۱۶ روز بعد انتقال ازمایش نوشت 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕