2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان عزیزم ازتون ممنونم که برای خواهر زادم دعا کردید  به لطف خدا و دعای شما دوستان گلم ...

الهیییی ک بزودی صحیح و سالم ترخیص بشه ببرینش خونه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان  من ازمایش پرولاکتین دادم 28 هست نرمالش تا 23 هست رنج آزمایشگاه  اطلاع دارین ...

پرولاکتین بالا تاثیر منفی میذاره تو سیکل مال شما هم زیاد بالا نیس با دارو زود میاد پایین 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم خوب پس الان آزمایش دادی خیالت راحت تر شد دیرتر هم بری قشنگ ساک خوشگلش و میبینی

ان شالله خداا کمک ام کنه دوباره برای بقیش 

مامانم امروز نمیدونی اکرم چقد خوشحال بود امدن با خواهرم خونمو تمیز کردن مامانم رفت باا زور دستشویی رو شست اصلا هرچقد گفتم شوهرم شسته گوش نکرد خیلیی خوشحال بود خیلی

ممنونم از خدا لبخند ب لب مامانم اورد 😭😭🥰

خدا شفاش بده فاطمه خانم به نیت شفاش 5 تا حمد میخونم 

قربووون دل مهربونت برم. خیییلی ممنووونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ببين اصلا با اتوبوس نرو  همون قطار هم ريسكه اگه ميتونى با پرواز برو چون حداقلش تكون تكون ندار ...

باشه گلم ممنون 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
بچه ها من ی سوال دارم  الان اکرم جان دوقلو داره ناهمسان خب چون دوتا جنین لانه گزینه کرده  ...

زینب جان من دوتا انتقال دادم دوتاش هم لانه گزینی کردن و شدن ناهمسان با دوتا کیسه جدا و تو این موردا ممکنه هردو یه جنس یا متفاوت باشن چون از دوتا سلول جدان و قیافشون هم فرق میکنه مثل هم نیستن 

اما نسرین جان فک کنم دوتا یا سه تا انتقال دادن ک فقط یکیش لانه گزینی کرده همون سلول بیش از اندازه تقسیم سلولی کرده  و تبدیل شده دوتا جنین تو یه کیسه یعنی دوتاشون از یه سلول تشکیل شدن ک جنسشون مثل هم میشه یعنی یا دوتاشون دختر یا پسر قیافه هاشون هم شکل میشه 

باشه گلم ممنون 

من همونجور ك دلم براى زينب جان روشن بود براى ى جنين شما هم روشنه

اما خواهشا خيلى مراعات كن تا ى هفته

ان ساالله ك خدا دلتو شاد كنه دل ماهم شاد بشه💚💚💚🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
زینب جان من دوتا انتقال دادم دوتاش هم لانه گزینی کردن و شدن ناهمسان با دوتا کیسه جدا و تو این موردا ...

اره منم همین بود منظورم 

واس نسرین ی جنین تبدیل ب دو جنین شده 😍😍

حتماا وراثتی داشتن دوقلو زایی رو

ان شالله خداا کمک ام کنه دوباره برای بقیش  مامانم امروز نمیدونی اکرم چقد خوشحال بود امدن با خو ...

عزیزم خدا حفظش کنه  همیشه از این شادیا باشه خودت هم ب خوبی وهمه ی این دوره ها رو بگذرونی منم مامانم دو هفته اینجا بود امروز رفت انگار شادی ادم بیشتر میشه میبینه دل خانوادش شاد شده 

عزیزم من 12 هفته و بیمارستان مهر انتقال دادم  12 بار آی یو آی ، سه بار انتقالم کنسل شد و  ...

پس شما خیلی بیشتر از من سختی کشیدی😭😭

خدا کمکمون کنه 

میگم ای یو ای هم مثل ای وی افه؟؟؟ 

بیمارستان مهر کدوم شهر؟ دکترت کی بود؟ 

مشکلت چی بود؟

عزیزم خدا حفظش کنه  همیشه از این شادیا باشه خودت هم ب خوبی وهمه ی این دوره ها رو بگذرونی منم ما ...

اره ب خدااا من مردم واس لبخند و خوشحالی مامانم 

ان شالله خدا دل همه مادرارو با عاقبت بخیری بچه هاشون شاد کنه😘😘