2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
دوستانى که شهرستانهاى دور هستند و تهران جنین انتقال دادىد ، چند روز تهران بودید بعد انتقال ىا اومدىد ...

من یه ساعت تو مرکز استراحت کردم رو تخت و همون روزم برگشتم خونم از تهران تا خونمم ۴٫۵ ساعت تو راه بودیم...

آمپولامم خودم میزدم همه رو و فقط سه روز اول استراحت کردم و از خونه بیرون نرفتم بعدش همه جا رفتم حتی مهمونی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دعا کنین اصلا نمیتونم آروم باشم واسه 8عصر سونو وقت داده برم ببینم چی میشه

عزیزم بازم برات دعای توسل خوندم، ان شاالله اهل بیت حافظ شما و دردونه ت باشند 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اصلا نمیدونم چم شد دیشب خودم خیلی تعجب کردم الان نه تب دارم نه بدن درد انگار لحظه ای بود خداروشکر بخ ...

عزیزم شاید از عوارض بارداریه

منم چند وقت اوایل بارداری مثلا هفته ۹ و ۱۰ همینطور بودم و هرشب تب و لرز داشتم وحشتناک

صبح خوب بودم دوباره شب همین اوضاع بود

رفتم آزمایش دادم wbc بالا بود که دکتر عفونی گفت برا خیلیا تو دوران بارداری پیش میاد و خود دکتر هم این فاکتورش تو بارداری رفت بالا

اما برا من خیلی بالا بود دیگه چون چندقلو بودن بچه ها....دکتر گفت تا فهمیدی تب داری استامینوفن بخور که اصلا برا بچه خوب نیست تب کردنت... خداروشکر کلا در حد یک هفته یا ده روز این تب و لرزم طول کشید...

انشاالله برا تو دیگه پیش نمیاد لیلاجون اما اگه خدایی نکرده پیش اومد یه استا ساده بخور و پاشویه با نمک کن خوب میشی زود...

آمپول آنوکسا.الانم بجای شیاف میخوام برم دوتاآمپول پروژسترون باهم بزنم.فولیک ومتفورمین.باداروهای ایمن ...

من کلسیم هزار دارم

با کوالی فولیک به جای فولیک اسید

آسپرین که از امشب میخوام بخورم 

همون شیاف بزار آمپول نزن 

همین قطع و وصل و کم و زیاد کردن خودش باعث لکه بینی میشه

شیاف رو بزار عزیز فقط استراحت کن، حموم نکن، سرپا وای نستا، کار نکن، استراحت مطلق مطلق، به قول یکی از دوستان تا دم سرویس هن با احتیاط برو 

آمپول آنوکسا.الانم بجای شیاف میخوام برم دوتاآمپول پروژسترون باهم بزنم.فولیک ومتفورمین.باداروهای ایمن ...

تیکرت رو بزار بدونیم هفته چندی 

دوز پروژسترون هی کم و زیاد نکن تو بدنت 

اگر امپول میزنی تا آخر که بری دکتر نظر بده باید بزنی 

یه روز آمپول یه روز شیاف خودش ضرر داره 

این خونه آبه هم جای نگرانی نداره داره تخلیه میشه 

مرسی عزیزم ولی یکم نگرانم بین او هم کرم ک تو رحمم هس چجور میخاد جنینها رو انتقال بده😐

کرمها غالبا زود جذب بدن میشن نگران نباش احتمال داره دیگه روز انتقال نیاز به کرم نباشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت عزیزم. اره برا خودمم خیلی جالب بود. رفتنی پیشش حتما باید بپرسم ک چرا گرمی رو ممنوع کرده بود. ...

مرسی عزیزم آره امیدوارم فاکتوراش خوب شده باشه توکل بخدا تلاشمون رو میکنیم ببینیم خدا چی میخواد .اره بپرسین جالب بود حتما طبع همسرتون گرم بود که گفتن یا کلا خوب نیست گرمی 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنونم عزیزم. پریروز بهتر بود دیگه درد و تب و لرز نداشت ولی دیشب باز تب و لرز گرفته بود و درد شدید ب ...

آخی بنده خدا خیلی ناراحت کننده است ان شاالله خیلی زود سلامتیشون رو بدست بیارن .🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌷🌷🌷🌷

عزیزم شاید از عوارض بارداریه منم چند وقت اوایل بارداری مثلا هفته ۹ و ۱۰ همینطور بودم و هرشب تب و لر ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم باشه حتما .خیالم و راحت کردی.پس یه استامینوفن برم بخرم خونه باشه حتما 

نه چون همیشه ۱۲رشب اینا میخورم و معمولا سعی می کنم بعدش بخوابم حالت تهوع نمی گیرم. ولی همیشه کل دوره ...

اااا پس اصلا بهتون نمیسازه شاید بهتون نده  مثلا به من نداد برای سیکلم جدیدم. من حالت تهوع میگرفتم و بیحال میشدم البته الان یک ال دی استفاده کرده بودم حالت تهوع نداشتم فقط چند روز اول مصرف بیحال میشدم