2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست
باید از دکترت بپرسی  من دکترم گفت تو ای وی اف طبیعی و پیش میاد  گفت هروقت لک دیدی انوکسا ...

ممنون عزیزم دکترم تلفنی جواب نمیده،😔اما به من فقط شیاف پروژسترون داده با قرص استرادیول

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
سلام عزیزان میخواستم بگم اگه میشه واسم دعا کنین بعد ظهر میرم سونو دعا کنین اون چیزی که دکتر گفته خطا ...

سلام عزیزم، ان شاالله که خوش خبر برمیگردی ، نگران نباش توکل کن به خدا خودش همه چیزو به بهترین شکل پیش می‌بره 🤲⁦❤️⁩ 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عموما مشکل همسرامون درجات مختلف همین الیگواسپرم هست .مشکل همسر منم همینه .ان شاالله درست بشه و همگی ...

ممنونم عزیزم. پریروز بهتر بود دیگه درد و تب و لرز نداشت ولی دیشب باز تب و لرز گرفته بود و درد شدید بدن. بنده خدا تو زندگی خیییییلی درد کشیده بعضی وقتا می گفتم واقعا چطور تحمل می کنه فک کن هر ماه حدودای ده روز بند بند بدنت رو انگار با چاقو ببرن اینقد درد داشت. الان این کرونا هم براش گوز بالا گوز شده😭

خدا شفای عاجل بده به همه مریضا. تنتون درد و بلا نبینه ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم، ان شاالله که خوش خبر برمیگردی ، نگران نباش توکل کن به خدا خودش همه چیزو به بهترین شکل پی ...

دعا کنین اصلا نمیتونم آروم باشم واسه 8عصر سونو وقت داده برم ببینم چی میشه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
با خوردن ال دی دچار حالت تهوع میشین؟

نه چون همیشه ۱۲رشب اینا میخورم و معمولا سعی می کنم بعدش بخوابم حالت تهوع نمی گیرم. ولی همیشه کل دوره تا پریود رو دلدردای زیادی میگیرم. خیلی اذیتم می کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزان میخواستم بگم اگه میشه واسم دعا کنین بعد ظهر میرم سونو دعا کنین اون چیزی که دکتر گفته خطا ...

عزیزم نگران نباش توکلت به خدا باشه برا سلامتی نینیت صلوات میفرستم 🥹🤲🤲😘

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنون عزیزم دکترم تلفنی جواب نمیده،😔اما به من فقط شیاف پروژسترون داده با قرص استرادیول

خب زنگ بزن از ماما بپرس ولی اصلا استرس نداشته باش خیلیا اینجا لک داشتن حتی خونریزی باید به دکترت بگی که ببینی چیکار کنی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مرسی عزیزم.امروزرفتم دستشویی ازم خون آبه ریخت بیرون.همین ک نشستم یه مقدارریخت.قهوه ای رنگ بود.خیلی ت ...

نگران نباش است تحت رو بیشتر کن 

آب زیاد باید بخوری 

حجم غذات رو کم کن و وعده ها زیاد بشه 

دارو چیا مصرف میکنی؟ 

خداروشکر  مرتب آب نمک غرغره کن عزيزم انشالله بهتر میشی

اصلا نمیدونم چم شد دیشب خودم خیلی تعجب کردم الان نه تب دارم نه بدن درد انگار لحظه ای بود خداروشکر بخیر گذشت خیلی نصف شب شبم بالا رفت خیلی ترسیدم پاشدم دست و پامو صورتمو شستم یه خیار خوردم دمای بدنم اومد پایین

احسنت فیلم عضلانى ببینم میشه بزنم خانم گل ؟ شما و همسرت قبلش دوره تزریقات نرفته بودید؟

بله میتونی 

نه گلم هیچ دوره ای تو فیلم دیدیم و زدیم همسرمم که تو دست دکتر دید یکبار همون شد و زد برام منم فیلم دیدم چند باری خودم زدم 

فقط حواست باشه امپولا چیه عضلانی یا دور ناف و.. 

دارم استراحت میکنم همش.دکترم جواب نمیده ک.کارشناسا گفتن روزی دوتاآمپول بزنم.من میترسم یموقع کیسه آبم ...

گلم این خونابه برای دفع هماتوم 

همون دوتا آمپول رو بزن و فعلا قطع نکن 

هفته چند هستید؟؟ 

نگران نباش است تحت رو بیشتر کن  آب زیاد باید بخوری  حجم غذات رو کم کن و وعده ها زیاد بشه ...

آمپول آنوکسا.الانم بجای شیاف میخوام برم دوتاآمپول پروژسترون باهم بزنم.فولیک ومتفورمین.باداروهای ایمنی.راستی بمن کلسیم وویتامین دی ندادن.به توهم ندادن؟هفته۱۱هستم