2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
من یک روز قبل رفتم هتل شب اونجا استراحت کردم. خیلی بهتر از خونه کسی بودنه. بعد انتقال یک ساعت ما رو ...

ممنون عزیز دلم . ان شاءالله نى نى گلت به سلامتى بیاد بغلت . امکان داره بتونم خودم آمپولها رو بزنم . همشون رو کنار ناف باید زد ، درسته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم شستشو نیاز به بیهوشی نداره همون لحظه با بتادین شستشو میدن  آنقدر استرس نداشته باش لطفا&n ...

مرسی از پاسخگویت عزیزم این استرسه دست خودم نیست ولی سعی میکنم اروم باشم😁😅

سلام عزیزم میشه ب کسی بگی بیاد برات تزریق کنه من خودم با دو سه تا بچه ها خودمون ب خودمون میزنیم بقیه ...

احسنت به شما مامان هاى همه چى تموم . خدا خودتون و نى نى هاى گلتون رو حفظ کنه. الهى آمین 

سلام دوستان ای وی اف کردم الان باردارم ماه اول بعضی روزا لک قهوه ای میبینم دوسه بار در طول روز ولی خ ...

باید از دکترت بپرسی 

من دکترم گفت تو ای وی اف طبیعی و پیش میاد 

گفت هروقت لک دیدی انوکسا و اسپرین رو قطع کن و یه شیاف اضافه کن بعد که قطع شد لکه دوباره استفاده کن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مرسی عزیزم.امروزرفتم دستشویی ازم خون آبه ریخت بیرون.همین ک نشستم یه مقدارریخت.قهوه ای رنگ بود.خیلی ت ...

استراحتت رو بیشتر کن ، اصلا روپا نباش، حمام فعلا نرو

در مورد قطع یا زیاد کردن دارو از دکترت سوال کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
وای چقد خوشحالم منم از اهوازم  منم مام بودم  پریروز انتقال دادم  منم میخوام از شنب ...

منم این حالتو داشتم ولی الان بهترم ۷ روز گذشته... 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
استراحتت رو بیشتر کن ، اصلا روپا نباش، حمام فعلا نرو در مورد قطع یا زیاد کردن دارو از دکترت سوال کن

دارم استراحت میکنم همش.دکترم جواب نمیده ک.کارشناسا گفتن روزی دوتاآمپول بزنم.من میترسم یموقع کیسه آبم چیزی نشده باشه.آخه خون آبه اومدبیرون😫😫😫🥺🥺

احسنت فیلم عضلانى ببینم میشه بزنم خانم گل ؟ شما و همسرت قبلش دوره تزریقات نرفته بودید؟

من خودم میزنم ببین جاشو یاد بگیری کجا بزنی بقیش کار نداره روزه اول میترسی ولی عادی میشه برات تو یوتیوب هم پره فیلم اموزشی هست 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ممنون عزیز دلم . ان شاءالله نى نى گلت به سلامتى بیاد بغلت . امکان داره بتونم خودم آمپولها رو بزنم . ...

اول برو تزریقاتی بپرس بهت قشنگ توضیح میدن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسی آلا جون .ااا چه جالب نباید گرمی میدادین من سعی میکنم گرمی به همسرم بدم شاید منم نباید بدم .حالا ...

قربونت عزیزم. اره برا خودمم خیلی جالب بود. رفتنی پیشش حتما باید بپرسم ک چرا گرمی رو ممنوع کرده بود.

ان شاالله خیییلی خوب شده باشه آزمایششون. یلدم رفت فولیک اسید هم برا دوتامون داده بود دکتر. دسلنیوم هم تو نت دیدم ظاهرا خوبه برا اسپرم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام عزیزان میخواستم بگم اگه میشه واسم دعا کنین بعد ظهر میرم سونو دعا کنین اون چیزی که دکتر گفته خطای دید باشه بخدا شما از خواهر برام نزدیکترین که ازشما میخوام چون به هیچ کس نگفتم دلم داره میترکه

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
اخر چسب زدم  روش. کلا خیلی بیشتر از انوکسا اذیت می کنه

آخی الهی، دکتر من گفت فقط تا ۳۴ هفته آنوکسا میدم، دیگه ازش نپرسیدم بعدش باید هپارین بزنم؟؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم