2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046088 بازدید | 684498 پست
عزیزم الان عکس چک بی بی دیدم چقد خوشحال شدم انشالله بحق امام رضا که بارداری فردا با خبر خوش بیایی

الهی امین 

ممنونم دوست گلم 

هر چه توی  دل داری خدا بهترش بهت بده الهی امین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

علیکم السلام  ممنونم عزیزم شما هم و همه ی اعضای گروه هر چی توی دل دارند خدا بهتریناش بهتون بد ...

عزززززیزم چقدر برات از ته دلم خوشحالم چشام قلبی قلبی شد😍😍😍مباااارکه انشالله فردا با خبرای خوش خوشحالمون میکنی😍❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزززززیزم چقدر برات از ته دلم خوشحالم چشام قلبی قلبی شد😍😍😍مباااارکه انشالله فردا با خبرای خوش خوش ...

چیکا جون یعنی حقیقت داره😕🤕

از فکر خوابم نبرده

برام دعا کن اگه واقعا باردارم همه چی واسم خوب پیش بره 

مگه میشه پریود بشی حامله هم باشی البته ماه قبل با قطع مدروکسی پروژسترون پریود شدم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزم. ممنونم از احوال پرسیت عزیزم❤️❤️ شکر خدا امروز می گف نسبت ب دیروز بهتره. ولی چون شدیده د ...

خداروشكر عزيزم

ان شاالله بهترم ميشن و ب زودى لباس عافيت ب تن ميكنن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
تازه اول راهه عزیزم 😍، نگرانی و استرس طبیعیه هممون داریم، ولی سعی کن آرامش داشته باشی و همه چیز رو ...

هانیل جان میگم شما تهرانی ؟ 

من سونو ساک رفتم مرکز مام یک شنبه 

داروهامو تنظیم کرد 

از اهواز میرم 

میگم میشه سونو قلب یا بقیه مراحل یه دکتر همینجا برم ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
به نظرت بیبی بزنم مثلا روز ۵؟

نه عزیزم

اگر جنینات سه روزس روز ۱۲یا ۱۳بزن اگر پنج روزس روز ۱۰ به بعد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هانیل جان میگم شما تهرانی ؟  من سونو ساک رفتم مرکز مام یک شنبه  داروهامو تنظیم کرد  ...

سلام عزيزم بله خیلی از ما دیگه مرکز نمیریم و زیر نظر دکتر هستیم 

شما هم همینطور این رفت و آمد از اهواز به تهران خودش خدای نکرده میتونه مشکل ساز بشههمون اهواز دکتر. زنان و زایمان و متخصص ای وی اف هماهنگ کنید و برید پیششون

چرا برای بعضیها قرص آ س آ میده برای من نداد کارش چیه این قرص میتونم سرخود استفاده کنم  

به منم رویان ندادن هرچی گفتم البته از من آزمایشی چیزی هم از این بابت نگرفتن که خوبه برام یا نه

ولی بعد مثبت شدن آزمایشم که رفتم شهرستانمون تحت نظر دکتر زنان اون بهم گفت بخور چون شماها استراحت تون زیاده و آی وی اف کردید اینو بخورید باعث جلوگیری از غلظت خون میشه مگه اینکه لکه بینی داشته باشی که موقتا باید قطع بشه

برای ماه های بالاتر هم خوبیش اینه که از مسمومیت بارداری جلوگیری میکنه اینو دکترم که پریناتالوژیست بود گفت بهم..‌.من خیلی ورم داشت بدنم ولی خداروشکر مسمومیت بارداری نگرفتم فکر میکنم بدون آسپرین میگرفتم

من تا هفته ۳۶ خوردم و بعدش قطع شد...

میتونی بعدا با دکترت مشورت کنی و ببینی اون چی میگه در نورد مصرف کردنش ولی درکل محاسنش بیشتر از معایبشه،،،مگر درصورت لکه بینی و خونریزی...

چرا برای بعضیها قرص آ س آ میده برای من نداد کارش چیه این قرص میتونم سرخود استفاده کنم 

چون کلا استراحتیم برای اینکه خونمون لخته نشه تجویز میکنن 

اول به منم داد یه هفته خوردم ولی بعد که برای ضخامت رفتم گفت باقاله زده هستی  برات خوب نیست و حذفش کرد 

سلام عزيزم بله خیلی از ما دیگه مرکز نمیریم و زیر نظر دکتر هستیم  شما هم همینطور این رفت و آمد ...

سلام عزیرم 

نگران بودم گفتم شاید روشاشون مثلا فرق کنه یا تنظیم دارو ولی دیدم اینجا دیگه اکثرا شهر خودشون زیر نظر متخصص ای وی اف میرن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..