2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
من احتمالا مهر و ابان انشالله . این ماه میری واسه انتقال ؟

ماله من معلوم نیست 

مشکل ضخامت دارم 

مشکل حضور دکتر دارم 

دیگه ببینم کی خدا بخواد و ما باردار بشیم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستانی که تجربه دارید لطفا راهنماییم کنید من نزدیک به یک هفت‌س از دوتا آمپول اومدم به یه شیاف ...

آره عزیزم میتونی شذوعش کنی، حواست باشه اگر خدای نکرده اک دیدی قطع کن

کلا ۱۲ هفته رو بگذرونی راحت میشی و لک بینی کامل قطع میشه انشالله

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
               داروش یخچالیه حتی من با یخ از داروخانه گر ...

ای وای من دیشب تا صبح گذاشتمش توی هوای محیط خونه ...ا پس دردناکه خودم نمیتونم بزنم .مرسی عزیزم از محبتت😍🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دکتر خودش اسپریژن و ال کارنتین و فرتومن و کلوموفین و ویتامین دی داده بود. دکتر منم ویتامین ای و سلنی ...

مرسی آلا جون .ااا چه جالب نباید گرمی میدادین من سعی میکنم گرمی به همسرم بدم شاید منم نباید بدم .حالا خداروشکر که مورفولوژیشون بهتر شده مال همسرم امیدوارم بهتر بشه ماه دیگه احتمالا بره آزمایش بده .حالا من چند وقته ویتامین ای و فولیک اسید گفتم همسرم بخوره فکر کنم روی فاکتور سرعت تاثیر میزاره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
انقد تعجب کردم رفتم دوباره کپی برگه رو دیدم اشتباه نوشتم آزو ننوشته نوشته اولیگواسپرم. باز اینم موند ...

عموما مشکل همسرامون درجات مختلف همین الیگواسپرم هست .مشکل همسر منم همینه .ان شاالله درست بشه و همگی مامان بشیم بزودی زود .حال خاله تون بهتر شد؟

من زدم گلم . استخون درد ، گرگرفتگی شدید ، یکم بی حالی و ریزش مو از عوارضشه. کی زدی ؟ 

اوه اوه .من همینجوری بیحالی و ریزش مو دارم چه شود🤦‍♀️🤦‍♀️ چند روز طول میکشه عوارضش ؟ نزدم هنوز هفته دیگه باید بزنم ..شما هم دارو رو توی یخچال گذاشته بودین؟ من تویخچال نزاشتم سحر جان گفتن یخچالیه الان گذاشتم یخچال میترسم خراب شده باشه 🤦‍♀️

سلام بچه ها من امشب مامانمینا خونمون بودن همشون سالمن مریض نیستن ازوقتی رفتن من بدن درد دارم و تب و ...

سلام عزيزم انشاالله خیر نگران نباش 

یه استامینوفن ساده بخور 

تب داری حتما با آب نمک پاشویه کن 

غرغره با آب نمک و شربت دیفین فراموش نشه 

بدنت رو خنک مگه دار آب اسپری کن یا دستمال نم دار بزار. رو پیشانی و پاها

آره عزیزم میتونی شذوعش کنی، حواست باشه اگر خدای نکرده اک دیدی قطع کن کلا ۱۲ هفته رو بگذرونی راحت می ...

سلام سوفی عزيزم 

ممنومم گلم 

امیدوارم حالت خوب باشه 

چشم انشاالله از امشب شروع میکنم 

فعلاترشح هام بیشتر از قبل شده که خاطرم هست معجزه جان گفتن عادیه 

سلام بچه ها من امشب مامانمینا خونمون بودن همشون سالمن مریض نیستن ازوقتی رفتن من بدن درد دارم و تب و ...

عزيزم ربطی به کسی نداره 

کلا مریضی زیاد شده و همه گیر شده

باید همه بگیرن میگن سویه جدیدی از اومیکرون 

خدا خودش بخیر بگذرونه 

منم که کسی نمیره و نمیاد احساس سوزش گلو داشتم 

روزی چندین بار با آب نمک غرغره میکنم 

شبها با دیفین 

بعد هم کمی نمک میریزم دهنم میخوابم