2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
حاجت دلت رو خدا هر چه زودتر بده وای چه جمله های ارامش بخشی دو سه بار جمله ات خوندم آرامش گرفتم

عزیزمی قربونت برم.. هیچ چیزی تواین دوره بیشتر از ارامش بهش احتیاج نداریم 😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
ممنونم عزیزم  یعنی میشه منم باردار بشم از خیالاته😭

این چه حرفیه ان شاالله بزودی مامان میشی 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم ک جواب دادی گلم. امروز همسرم آزمایش داد فقط تعداد زیاد شده با مورفولوژی ولی حرکتا دقیقاا همو ...

آزو اسپرم یعنی کسی که هیچ اسپرمی نداره ولی همسر شما که دارن آزو اسپرم نمیشن 🤔🤔 چرا دکتر این حرف رو زده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

دوستان عزیز کسی آمپول دکاپپتیل ۳/۷۵ استفاده کرده من باید بزنم .عوارض خاصی داره؟

بعد در مورد آزمایش پرولاکتین میشه وسط سیکل انجام داد.دکتر برام نوشته که انجام بدم

سلام دوستانی که تجربه دارید لطفا راهنماییم کنید

من نزدیک به یک هفت‌س از دوتا آمپول اومدم به یه شیاف یه آمپول 

سری قبل همزمان آسپرین خوردم لکه بینی دیدم مجبور شدم مجددا دوتا آمپول بزنم الان به نظرتون آسپرین رو شروع کنم؟؟ 

دوستان عزیز کسی آمپول دکاپپتیل ۳/۷۵ استفاده کرده من باید بزنم .عوارض خاصی داره؟ بعد در مورد آزمایش ...

سلام رادیس جان در مورد آمپول نمیدونم ولی بابت آزمایش باید دو الی سه ساعت از بیدار شدنت گذشته باشه که درست نشون بده 

سلام رادیس جان در مورد آمپول نمیدونم ولی بابت آزمایش باید دو الی سه ساعت از بیدار شدنت گذشته باشه که ...

ممنونم نسرین جون .پس اهمیتی نداره روز چندم پریودی بدیم

بچه ها ازمهتاب خبرى نشد؟خواهرزاده ش مريض بود

و همينطورمعجزه

من نميتونم تگشون كنم اگر ميتونيد تگ كنيد ى خبرى از خودشون بدن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستانی که تجربه دارید لطفا راهنماییم کنید من نزدیک به یک هفت‌س از دوتا آمپول اومدم به یه شیاف ...

سلام دوستم

بهتر نيس از دكترت بپرسى؟ چون شرايطتت خاصه ميگم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستم بهتر نيس از دكترت بپرسى؟ چون شرايطتت خاصه ميگم

فریناز جان دکتر من که گفت زیر ده هفته آسپرین نمیدم بعدش میدم منم ده هفته رو رد کردم 

ترسم بابت این که خدایی نکرده مجددا میوفتم به لکه بینی 

وگرنه خوردن که کلا باید بعد قطع لکه بینی میخوردم 

ولی چون سری قبل آمپول و قطع کردم شیاف و همون شب قرص خوردم 

فریناز جان دکتر من که گفت زیر ده هفته آسپرین نمیدم بعدش میدم منم ده هفته رو رد کردم  ترسم بابت ...

نميدونم والا

من چون خودم از اولش نداشتم بعدم بهم نداده هنوز نميتونم راهنماييت كنم عزيزدلم

حالا بچه ها اگه بدونن راهنمايي ميكنن😘

بچه ها ازمهتاب خبرى نشد؟خواهرزاده ش مريض بود و همينطورمعجزه من نميتونم تگشون كنم اگر ميتونيد تگ كن ...

منظورم ماهك و معجزه بود🤭

بچه ها ازمهتاب خبرى نشد؟خواهرزاده ش مريض بود و همينطورمعجزه من نميتونم تگشون كنم اگر ميتونيد تگ كن ...

نه اتفاقا منم میخواستم پیگیر حالشون بشم