2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دیروز انتقال دادم   گاهی استرس میاد سراغم گاهی نه   اووووه تا ۱۵ روز دیگه

@شکوهنده    

عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم

الهی  با همین نی نی ها مامان بشی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ان شاالله ك خدا معجزه ش رو نشونت داده صبح قبل رفتن باز بيبى چك بذار قبلشم ى نذري بكن😍😍

واسه فردا بی بی چک ندارم

با این هاله ان شاالله میرم بتا میدم ببینم وضعیتم چطوریه

۱۵ روز و ۱۵ روز پریود میشم 

از خدا  بهترینا میخوام   برای شما و دوستای گلم توی این تاپیک 

محتاجم به دعاهای همتون

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام بچه ها  ازمایش بتا ۲۰۲بود روز ۱۴  الان روز ۱۶ شده۳۴۳ دوبرابر نشده چرا؟

عزیزم نگران نباش خانمی ک با من انتقال داده و مثبت شده بود روز 13 انتقال بتاش 44 بود امروز ک میشد 23 انتقال شده بود 400 کیسه آبشم تشکیل شده بود

عزیزم نگران نباش خانمی ک با من انتقال داده و مثبت شده بود روز 13 انتقال بتاش 44 بود امروز ک میشد 23 ...

مگه نمیگن تا بتا ب ۱۵۰۰ و بالاتر نرسه کیسه اب تشکیل نمیشه😢😢

من امروز موعد ازمایشم بود ینی۱۶روز بعد انتقال

واسه فردا بی بی چک ندارم با این هاله ان شاالله میرم بتا میدم ببینم وضعیتم چطوریه ۱۵ روز و ۱۵ روز پ ...

عزیزم الان عکس چک بی بی دیدم چقد خوشحال شدم انشالله بحق امام رضا که بارداری فردا با خبر خوش بیایی

@alaae     @مااااهك١١٤ خاله تون و خواهرزاده تون بهترن؟ ماهك جان شما از صبح نيومدى ى خب ...

سلام عزیزم. ممنونم از احوال پرسیت عزیزم❤️❤️

شکر خدا امروز می گف نسبت ب دیروز بهتره. ولی چون شدیده دکتر گفته چند دوره باید دارو مصرف کنه. متاسفانه داروهاشم نمیتونه زیاد بخوره میگه حالم بد میشه.  الهی ک همه مریضا شفای عاجل نصیب شون بشه. و تن و بدن و روح و روان هیشکی مریض نشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱