2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
سلام نسرین جان خوبی ؟  من نمیتونم‌ از رویان وقت بگیرم‌ بازه زمانی رو‌میاره میزنم‌ دیگه هیچی‌نم ...

رز جان از مراحل‌ عکس گرفتم بعد بگکامل تیک زدم کدوم قسمت ها باید بری تو خصوصی هم برات پیام گذاشتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سللم دوستان. دو سه روزه که شدیدا درد پریود دارم. یعنی کلا از بعد انتقال درد داشتما ولی الان خیلی بیش ...

نگران نباش منم اوایل اینجوری میشدم استراحت کن فعالیت نکن من بااینکه الان دارم میرم تو هشت هفته همش استراحتم البته حالمم خوب نیست زیاد نمیتونم کارکنم

از پنج روز قبل از انتقال تا یک هفته بعد از مثبت شدنم روزی یه امپول و از اون موقع ب بعد روزی دوتا ام ...

میگم عزیزم من نمیتونم رو کمر بخوابم  اگه به پهلو بخوابم اشکالی داره؟ ولی حس میکنم یه کمم رو شکمم میفتم یعنی رو پهلو چه کنم؟؟؟  بعد شربت ملین هم میخورم  حتی با اینکه عذر میخوام اسهال هم میگیرم ولی نمیاد ده بار باید برم دستشویی

معمولا سیکل نچ.رال برای کسایی که به دارو جواب نمیدن انتخاب میکنن  یه سریا ضخ.امتشون به صورت طب ...

منم با دارو ضخامتم بالا نرفت دکتر گفت سیکل نچرال انجام بده 

البته وقتی پرونده امو نگاه کرد دید در صورت عادی هم ضخامتم کم بوده حالا نمیدونم با لترزوول و hmg  ضخامتم بالا میره یا نه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ببين درد طبيعيه داشته باشى مگر اينكه متوالى و ممتد و شديد باشه خداى نكرده اون خوب نيست

متوالی نیست میگیره ول میکنه اما گاهی شدید میشه🥲 مرسی عزیزم ایشالا که چیزی نباشه دعام‌کن ممنون از راهنماییت😘

نگران نباش منم اوایل اینجوری میشدم استراحت کن فعالیت نکن من بااینکه الان دارم میرم تو هشت هفته همش ا ...

آره منم حالم خوب نیس ضعف شدیدی دارم هرچیم میخورم برطرف نمیشه🥲 دردام هم که استرس ایجاد میکنه‌ واسم🥲