2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم چرا دکتر  سیکل نچرال رو برات انتخاب کرده  دکتر به منم‌ پیشنهاد سیکل نچرال داده

معمولا سیکل نچ.رال برای کسایی که به دارو جواب نمیدن انتخاب میکنن 

یه سریا ضخ.امتشون به صورت طبیعی بالا میره ولی دارو ک میگیرن بالا نمیره 

کسی تجربه ای راجی پی ار پی داره؟ من دکترم پیشنهاد پی ار پی داد به نظرتون انجام بدم  خودم ک تر ...

من انجام دادم ۲۶ تیر بعد ۲۹ انتقال دادن واسم.. میگن که درصد موفقیت میبره باره.

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معمولا سیکل نچ.رال برای کسایی که به دارو جواب نمیدن انتخاب میکنن  یه سریا ضخ.امتشون به صورت طب ...

من ز روز پی ار پی امپولام شروع شد که دوتا تو یه سرنگ..شیاف هم شبی یدونه ست.مارکشم سیکلوژست ۴۰۰

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
آره تقریبا ۵.۶ روز دیگه تایم‌پریودم‌ میشه. خدا کنه‌که واسه همون‌ باشه..

ببين درد طبيعيه داشته باشى مگر اينكه متوالى و ممتد و شديد باشه خداى نكرده اون خوب نيست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
یعنی هزینه ها جوری شد باید غید بچه رو زد😔

😔😔😔 فقط میشه گفت خدا خودش بهمون کمک کنه 🙏🏻🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام نسرین جان خوبی ؟  من نمیتونم‌ از رویان وقت بگیرم‌ بازه زمانی رو‌میاره میزنم‌ دیگه هیچی‌نم ...

سلام عزيزم من الان امتحان کردم درست بود 

بازه زمانی دکتر و.... 

فقط باید قسمت تشکیل پرونده بار اول رو بزنی 

بعد زگدترین باره رو میده خودت بزن رو گزینه انتخاب بازه زمانی 

بعد انتخاب کن دکتر مصطفایی میاد 

خواهرهاى گلم لطفا عزیزانى که هىستروسکوپى کردن بگید که بعد عمل هىسترو، ببخشید موقع دستشویی واژن رو مى ...

من بعد از هیسترو البته خراش بودم هیچ کار خاصی نکردم روال عادی شستشو عادی ،حتی بلافاصله بعد از رسیدن خونه بعداز عمل حموم رفتم و مشکلی نداشتم .مراقبت خاصی بهمون نگفته بودن که انجام بدیم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...