2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
تا هفته چهارده فرصت هست برای سونو آزمایش غربالگری ناشتایی نمیخواد  آزمایش روتین بارداری هم از ...

همين ازمايش روتين رو ميگم

اميدوارم بتونم از ١١ تا ٧ صبح تحمل كنم😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
همين ازمايش روتين رو ميگم اميدوارم بتونم از ١١ تا ٧ صبح تحمل كنم😂😂

هفت الی هشت ساعت ناشتايي کافیه انشاالله تحمل میکنی 

من به سختی تحمل کردماااا ساعت شش صبح به همسرم گفتم پاشو بریم از بدم 😁😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفت الی هشت ساعت ناشتايي کافیه انشاالله تحمل میکنی  من به سختی تحمل کردماااا ساعت شش صبح به هم ...

من برا ازمایشات اولم امپول پروژسترون رو زدم بعد رفتم

ولی همه فاکتورام خوب بود

البته نمیخاستم بزنم تا اومدم تو اتاق دیدم همسرم هر دو تا امپولو تو سرنگ کشیده

نباید میزدم؟ روی فاکتورا تاثیر داشته؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هفت الی هشت ساعت ناشتايي کافیه انشاالله تحمل میکنی  من به سختی تحمل کردماااا ساعت شش صبح به هم ...

همون ديگه مساله همينجاست😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من برا ازمایشات اولم امپول پروژسترون رو زدم بعد رفتم ولی همه فاکتورام خوب بود البته نمیخاستم بزنم ...

فكر نكنم ربط داشته باشه ها

سلام دوستان

من رفتم سونو ساک و کیسه زرده تشکیل شده بود ولی جنین نبود سن حاملگی هم ۶ هفته بود،دکترم گفت باید تا حالا جنین تشکیل می‌شد ۱۰ روز دیگه باید دوباره برم سونو به نظر شما امیدی هست یا خدایی نکرده باید سقط کنم؟؟؟

من هجدهم مرداد میشم دوازده هفته و شش روز وقت دارم 

یه بار دیگه حساب کن فکر کنم چهاردهم میشی

اخه گفتی امروز ده هفته و هفت روزی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان من رفتم سونو ساک و کیسه زرده تشکیل شده بود ولی جنین نبود سن حاملگی هم ۶ هفته بود،دکترم ...

چرا دکترت استرس داده

منم سونو اول پنج هفته و چهار روز بودم فقط ساک دیده شد که هم دکتر هم مرکز گفت طبیعیه

دوهفته بعد رفتم جنینمو دید. قلبشم تشکیل شده بود

عزيزم جنین کوچولو دیده نمیشه برو سونو بیرون حتما جنین هن هست نگران نباش 

انشاالله دکتر هم خودش گفت ممکنه جنین کوچیک باشه معلوم نشه،خوده دکترم سونو کرد گفت فقط ساک هست سونو بیرون رفتم گفت ساک و کیسه زرده هست

انشاالله دکتر هم خودش گفت ممکنه جنین کوچیک باشه معلوم نشه،خوده دکترم سونو کرد گفت فقط ساک هست سونو ب ...

ببين دستگاه سونو دكترها معمولا پيشرفته نيستن

دكتر من گفت ساك معلومه و براى قلب زوده الان ده روز ديگه برو بيرون براى قلبش

بعد فرداشبش خونريزى كردم اجبارا رفتم سونو بيرون ببينم وضعيتم چ جوره قلبشم مشخص بود

اصلا استرس نگير