2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
میدونی چطور حساب میکنن من هجدهم انتقال دادم ?

من یازدهم انتقال دادم طبق حساب خودشون وقتی جنین رو انتقال میدن فکر کنم دو هفته رو حساب میکنم وقتی تیتر بتا بدی یعنی توی هفته چهارم هستی من خودم میگفتم پنج هفته هستم توی سونو زده بود پنج هفته و دو روز من روز نوزده انتقال خونریزی داشتم بعد شیاف استفاده کردم لکه شد هنوزم ادامه داره لک قهوه ای هست 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
من یازدهم انتقال دادم طبق حساب خودشون وقتی جنین رو انتقال میدن فکر کنم دو هفته رو حساب میکنم وقتی تی ...

فکر کنم منم تا هشتم که میرم برای سونو همون پنج هفته باشم .انشالله چیزی نیست به سلامتی کوچولوت و بغل میگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم منم تا هشتم که میرم برای سونو همون پنج هفته باشم .انشالله چیزی نیست به سلامتی کوچولوت و بغل ...

ممنون عزیزم همچنین ان شاالله بارداری راحتی داشته باشی آزمایش بتا دادین؟

بله عزیزم 

اگر تیترات مشکلی نداره و ان شاالله لک بینی نداشتی پنج هفته سونو نرو چون زوده بذار همون هفته هفتم هشتم برو تا یه دفعه صدای قلب نی نی نازت رو هم بشنوی

اگر تیترات مشکلی نداره و ان شاالله لک بینی نداشتی پنج هفته سونو نرو چون زوده بذار همون هفته هفتم هشت ...

روز چهاردهم بتام 679 بود لکه بینی هم ندارم ولی دکتر نبوی نیستن امروز گفتن تا قبل نهم بیا سونو مجبورم برم 

روز چهاردهم بتام 679 بود لکه بینی هم ندارم ولی دکتر نبوی نیستن امروز گفتن تا قبل نهم بیا سونو مجبورم ...

آها اگر دکترت گفتن برو ان شاالله که ساک رو با جنین ببینن و اولین عکس نی نی گلت رو یادگاری بهت بدن من امروز کلی ذوق کردم با وجود اینکه خیلی کوچیکه و فقط یه گردالی تو خالی بود ولی دیدمش خوشحال شدم مطمینم که اگه خدا بخواد رشد می‌کنه 

روز چهاردهم بتام 679 بود لکه بینی هم ندارم ولی دکتر نبوی نیستن امروز گفتن تا قبل نهم بیا سونو مجبورم ...

بتای من ۹۵۰ بود بعدش شد ۵۰۶۹ عصرش خونریزی داشتم گفتم دیگه تمام شد پنج شنبه هم دکتر نبود دیگه امروز رفتم خدا رو شکر که ساک تشکیل شده بود

عزیزم چه حس خوبیه انشالله که همه به ارامش برسیم کوچولوهامون صحیح سالم بغل بگیریم

ان شاالله خدا همه رو به آرزوشون برسونه و نی نی سالم بده این روزا میگذره ان شاالله که خوب بگذره عزیزم شبت بخیر   ان شاالله خبر زایمان رو بدی و بگی فردا روز زایمانم هست  

@sara021     عزیزم به نیتت زیارت ال یاسین خوندم الهی به زودی نی نی دار بشی

ممنونم دوست خوبم ان شاءالله ک حاجت روا بشین من روزهای سختی رو سپری میکنم اگه ممکنه برای شفای پدرم دعا کنید 

عزیزم به زودی دامنت انشاالله سبز بشه

فدات عزیزم ان شاءالله دامن همه منتظرها سبز بشه خب من راه بسی سخت تر از شماها پیش رو دارم خیلی برام دعا کنید لطفا چون من جنین هام رو بخاطر مشکل ژنتیکی پی جی دی کردم خود پی جی دی درصد گرفتن میکرو رو کم میکنه اللن فقط یک جنین فریز دارم فقط ازتون التماس دعا دارم