2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
ینی هزار تااا امپول حاضرم بزنم فقط خدااا چراغ خونمو روشن کنه  اصلا مهم نیس کبودی و درد 😔الانم ...

الهی عزیزمممم، ان شاالله به حق محسن زهرا خیلیییی زود مامان بشی و دامنت به اولاد سالم و صالح سبز بشه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایی جان مبارکت باشه عزیزم التماس دعا

قربونت برم پروانه جان انشاالله شما هم بیای خبر مثبت شدنت رو بدی و خدا برای شما هم معجزه کنه چشم حتما دعات میکنم و که بیای و خوشحالمون کنی به حق حضرت علی اصغر 🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
وای یادم میاد امپولایی ک میزدم شیکمم چقدر سخت بود با هر بار زدنش بغض تو گلوم جم میشد چشمم پر اشک

آره درد داره مخصوصا اولاش منم همینجوری اشکام می‌ریخت ولی الان یکم بهتر شده شکر خدا 🥰

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم آنوکسا رو خیلییییی آروم تزریق کن، من اوایلش میزدم کبود میشد ولی الان قلقش تقریبا دستم اومده مث ...

اوففف دردش حس کردم.همسرم میخوابزنه نشونه گیری میکنه میزنه  

سری های قبل همه امپولامو خودم میزدم بعدانتقال.این انتقالم

دیگه دل ندارم ننه نمیتونم خودم بزنم    

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دوستان آزمایش من منفی شد متاسفانه 

وای سارا جون الان رسیدم به پیام شما بخدا خدا خدا میکردم شما هم مثبت بشین و همش میگفتم خدایا سارا هم خوش خبر بیاد😭😭قربونت برم حال الانت رو درک میکنم خودم کشیدم الهی به حق دل حضرت زینب خدا برات معجزه کنه و خیلی زود بیای بگی مادر شدی🤲🤲🤲🤲

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
حنان جون قربونت برم بلاخره خدا من رو هم لایق مادر شدن دونست اصلا باورم نمیشه مثل خواب بعد این همه سخ ...

ممنون عزیزدلم زنده باشی..امروز کلا روحیه گرفتم با خبر مامان شدنتون ..خدارو هزاران بار شکر🙏شما چند ساله اقدام کرده بودین؟از تک تک لحظه هاش لذت ببر ..انشالله ب سلامتی بدنیا بیان🙏

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
وااااااااای خدایا شکرت. ینی قلبم اومد تو دهنم تا به پیامت برسم. هزاران بار شکر   . مباااااااا ...

وای فاطمه جان باجی سنه قربان اولسون ..همش به فکرم بودی و برام دعا خوندی و کلی روحیه و امید دادی و گفتی خوش اول .. انشاالله این روز روزی خودت بشه خیلی زود برات دعا میکنم خدا از اون غافلگیری های قشنگ بندازه تو زندگیت و بیای بگی خودت طبیعی مامان شدی به حق امام جواد😍🤲🤲🤲

خیلی خیلی مبارکه گلم خدا براتون حفظ کنه 💐💐💐

قربونت برم سارا هر روز برات دعا میکنم خدا برات معجزه کنه 🤲🤲🤲

سلام سطح فریتین خون من ۱۴ هست پایینه آیا؟

.معمولا بالای ده خوبه..اما از طرفی  رنج ازمایشگاه ها با هم فرق دارند .نگاه ازمایش کن ببین چه محدوده ای رو نرمال زده

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
عزیزم میشه سر فرصت برای من که کمتر تاپیک بودم بگید مشکلتون چی بود ؟میزان استراحتت و علایم دوره انتقا ...

پروانه جان من خودم عمل فیبرم باز انجام دادم و لوله هام هم به تازگی بسته شده بودن و مشکل ایمنی و جدیدن هم تیرویید داشتم و شوهرم هم آزواسپرم بود یعنی کلکسیون مشکلات بودیم و چهار با انتقال منفی داشتم ولی خدا بزرگتر از مشکلات ما هست و دراوح ناامیدی مادر شدم ..من هیچ علایمی نداشتم هیچی یعنی مثل همیشه بودم هر روز ناله میکردم و سر دخترها رو خورده بودم نه دل دردی نه تیرکشیدنی نه درد پریودی و فقط از روز هفتم لکه(ترشحات کمرنگ متمایل قهوه ای )داشتم آخه جالب چهار انتقال قبلیم هم همین بودم و مطمئن بودم پریود میشم و تموم ..ولی این جا دوستان عزیزم خیلی بهم روحیه دادن و نزاشتن ناامید بشم..من یه هفته کامل استراحت بودم همسرم همه ی کارها رو کرد من فقط برای غذا و نماز پا میشدم من رشت انتقال دادم خودم اردبیل هستم بعد یه هفته اومدم خونه و تقریبا هفت ساعت تو راه بودیم و خیلی ماشین تکون میخورد وبعدش درحد یه غذای ساده پامیشدم ..