2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
قربونت عزيزم آخى اشكال نداره نه من سرفه زياد داشتم بخاطر حساسيتم ببين ابگرم و ابليمو بخور بخاطر س ...

عاره ميخورم ممنونم❤️❤️❤️ اخه گفتم تكون ماشين كه جزييه خوب نيست با سرفه هاي من كه٠٠٠

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم به امید خدا بهبودی کامل اون درد پهلو هم بخاطر سرفه هاست انشاءالله اهالی خونه هم سلامت ...

ان شالله ممنونم ازت💋

واي اخه روز اول ماما تا فهميد تب دارم هي گفت درد شكمي و خونريزي نداري

بعد از بعدظهر دردو حس كردم هي ميگن نكنه شكميه من تشخيص نميدم😅بعد دقيق موقع سرفه همونجاهااا جمع ميشه گفتم شايد ازون باااشه ممنونم جانم💋💋💋

ان شالله ممنونم ازت💋 واي اخه روز اول ماما تا فهميد تب دارم هي گفت درد شكمي و خونريزي نداري بعد از ...

نگران نباش عزیزم من تا بحال دو بار کرونا گرفتم یه مدت راحت بودیم امیدوارم واقعا پیک آخر باشه خسته شدیم 

من همش به فکر زمستونم اکثریت زایمانمون هم به امیدخدا تو‌زمستون هست 

نگران نباش عزیزم من تا بحال دو بار کرونا گرفتم یه مدت راحت بودیم امیدوارم واقعا پیک آخر باشه خسته شد ...

ان شالاه براي ما ميخوره به فروكش پيك😑ولي خيليااااا زايمان كردن تو اين سه سال خداروشكرم مشكلي پيش نيومده

بخش بلوك زايمان كه مجزاست

الان بخش عفوني اصلااا داخل بيمارستان نيست يساختمون جدااا نزديك بيمارستانه اونجا ويزيت ميكنن

بعد زايمانم اوضاع داغون باشه عذر مهمون رو ميخواي ديگه چه ميشه كرد

سلام خووووبين؟ من والا ديشب و صبم تب كردم ولي٣٨ بود خيلي كمتر از چند روزاول بود تا٤٠ ام ميرفت الان ...

‌الهی عزیزمممم چقدر درد کشیدی این چند روز 🥺🥺💔💔

آره لامصب کرونا خیلییییی بده من تا حالا ۳ بار گرفتم واقعا میفهمم چی میگی ⁦☹️⁩

خدا رو هزار مرتبه شکررررر که بهتری، دیگه ان شاالله تب نمیکنی و فردا صبح که بیدار بشی میبینی خوووووب خووووب شدی توکل بر خدا 🤲🌹

آره دیگه همون موقع که دکترت برای سرویکس نوشته برو خودتو اذیت نکن توی مسیر و معطلی و اینا.

نگران سرفه هم نباش، شربت سینه اگر دکتر برات نوشته حتما مصرف کن تا سرفه هات به حداقل برسه، حالا ان شاالله سونوی بعدیت هماتوم کاااامل جذب و دفع شده و دیگه خیالت راحت میشه 😍🤲

دعا میکنم همیشه سلامت باشی عزیز دلم، خیلی مراقب خودت باش و حسابی به خودت برس ⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شالاه براي ما ميخوره به فروكش پيك😑ولي خيليااااا زايمان كردن تو اين سه سال خداروشكرم مشكلي پيش ني ...

يسري بيمارستان براي كارت همراهم تست كرونا ميخان درسته ادم زورش مياد ولي خوب خيالت راحتتره

ان شالاه براي ما ميخوره به فروكش پيك😑ولي خيليااااا زايمان كردن تو اين سه سال خداروشكرم مشكلي پيش ني ...

چند تا از اقوام خودمم تو همین ایام زایمان کردن و شکر خدا مشکلی پیش نیومد فقط میمونه مهمون که امیدوارم تا اون زمان خیال همه راحت باشه 

ميبيني🤣🤣اتقافاااا ازتعريفام  بخدا قصدمون نا اميدي و سختي و ناله كردن نيست ميخام واقعيت رو بد ...

آره میدونم چی میگی، من ۱۹ سالم بود خواهر زاده م دنیا اومد و رسمااااا مامان من بزرگش کرد، دیگه ما هم ناخواسته یجورایی درگیر بزرگ کردنش بودیم 😅😅

یعنی یه روزایی مامانم دیگه قشنگ گریه میکرد از دستش 😁

وای یادم نمیره یبارم من و خواهر کوچیکم توی خونه تنها بودیم با این فسقل مجبور شدیم خودمون جاشو عوض کنیم، حالا فکر کن دیگه دو تایی چجوری این کارو کردیم 🤣🤣🤣 

چی بگم خوااااااهر، دردم از یار است و درمان نیز هم ... 💔

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم