2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
سلام عزيزم  خداروشکر انشاالله که هر چه زودتر خوب میشی  دورش همون سه چهار روزه  انش ...

قربونت برم نسرين جووووون

يادم رفت مدت قرنطينه رو بپرسم از دكترااا ده روز كافيه؟؟؟

والا الان فقط منو همسرميم خونه،اومدم برم دستشويي جلو درگفتم مسواكم كووو اخه قرار بود بزار پست در خودمم ميتونم بردارمااا مثلا دست نزنم🤦🏻‍♀️

ميگه من ماسك ندارم تو واتس اپ بهم پيام بده😂😂😂😂حالا خوبه من دوتااا ماسكو دارم انگار جزام دارم😂يجوري شدم😅

الهی عزیزمممم چقدر دلت پره، خدا همه رو براه راست هدایت کنه 🤲 چی بگم والا من که دیگه آنقدر از اول ب ...

ميبيني🤣🤣اتقافاااا ازتعريفام  بخدا قصدمون نا اميدي و سختي و ناله كردن نيست

ميخام واقعيت رو بدونين براي من شفاف سازي نكرده بوووودن ضربه بدي خوردم🥺دارم ميگم بدونين شرايط سختترم ميشه و طبيعيه و اين نشون دهنده ضعف شمااااا نيست اون مرحله سخته ولي ميگذره💪🏻💪🏻

قربونت برم عاااخه چراااا بخدا٥ ماه ديگه انقد با فرشتت سرگرمي كه حوصله بقيه رو اصلا نداري ودر اولين مرحله حذفشون ميكني😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معجزه جان من 12 هفته شش روزم دیر به نظرت؟؟ 

ببين من دكترم حتي بارداريمو از سن پريودمم كمتر حساب ميكنه١٤ و بعلاوه روزانتقال ميكنه اصلا سن جنين رو حساب نميكنه بخاطر همين چون كف رو ميگيره مثلا بايد زودتر ميرفتم گرچه خودش تاريخ ١١ هفته و ٤ روز داده بود

اگه دكتر تو هم كف وو ميگيره كه بايد زودتر بري ولي پرووو حساب ميكنه  نه خوووووبه

سلام خووووبين؟ من والا ديشب و صبم تب كردم ولي٣٨ بود خيلي كمتر از چند روزاول بود تا٤٠ ام ميرفت الان ...

سلام عزيزم

مرسى اومدى از خودت خبر دادى

ان شاالله ديگه سختيشو رد كردي و ديگه ب اميدخدا سرپاميشى

خوب شد خانواده ت رفتن و خيالت راحت شد

غصه جوجه هم نخور هيچيش نميشه ان شاالله ك سلامت مياد بغلت💖💖💖

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟ خیلی نگرانشم کاش یه خبر از خودش بهمون بده 🥺

قربونت عزيزم منم خوبم شكر

اومدپيام گذاشت احتمالا مياى ميخونى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خوب شدی عزیزم؟ بیرون نمی رفتی کرونا از،کجا کجا گرفتی من اول انتقالم سرما خوردم بعد عید هم اومیکرون گ ...

امروز بهترم شوره جان

راستش خودمم نميدونم احتمالا از كلينيك يكشنبه خيلي معطلي داشتيم اونجا گرفتم از دوشنبه شب سردردام شروع شد

من فك كنم جديدش نبود جديدش اخه اسهال استفراغه

من اسهالم فك كنم بخاطر استرس شديدم بود بعدش خبري نبود يا استفراغ نداشتم

ولي سردرد بدن درد شديد تب ٤٠ درجه لرز سرفه گلو درد گوش درد از دست دادن بويايي و چشايي رو تاا الان تجربه كردم😂

سلام عزيزم مرسى اومدى از خودت خبر دادى ان شاالله ديگه سختيشو رد كردي و ديگه ب اميدخدا سرپاميشى خو ...

سلام 

ممنونم از دعاي خير همتوووووون كه مثل هميشه درحقم كردين ان شالله همتون حاجت روا باشين😍💋❤️

عاره من همون شب گفتم اگه قراره بريد همين امشب بريد تا تو يخونه بيشتر نمونديم گفتن نه بعد جمعه رفتن پيش ٥ نفر ديگه💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عكس از پسرم ميفرستن خوب عاشق بچه هاي خواهرمه حسابي داره بهش خوش ميگذره ولي من دلم راضي نبود

فريناز سرفه براهماتوم بده؟؟؟

معجزه جان حالتون چطوره عزیزم 

خوبين؟؟ جوجه هاا خوبن؟

خدارووووشكررر از صب تب نكردم 

سرفه زياد باعث درد تو پهلوام ميشه؟؟؟ 😅اخه زير دنده هام از روشكم بسمت پهلوو يدردي دارم نميدونم از چيه از بعد ظهره

سلام  ممنونم از دعاي خير همتوووووون كه مثل هميشه درحقم كردين ان شالله همتون حاجت روا باشين😍💋 ...

قربونت عزيزم

آخى اشكال نداره

نه من سرفه زياد داشتم بخاطر حساسيتم

ببين ابگرم و ابليمو بخور بخاطر سرفه هات

خوبين؟؟ جوجه هاا خوبن؟ خدارووووشكررر از صب تب نكردم  سرفه زياد باعث درد تو پهلوام ميشه؟؟؟ 😅ا ...

ممنون عزیزم

به امید خدا بهبودی کامل اون درد پهلو هم بخاطر سرفه هاست

انشاءالله اهالی خونه هم سلامت باشن عزیزم