2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
‌الهی عزیزمممم چقدر درد کشیدی این چند روز 🥺🥺💔💔 آره لامصب کرونا خیلییییی بده من تا حالا ۳ بار گر ...

عزيزم🥺سه بار

با دعاهاي خيرشما بود وگرنه واقعااا تو تبم انقد حالم بد بود خدا ميدونه😢

من بار اولم بود خواهرم ميگفت ديدي ترس نداره😂😂

هميشه دلم ميخاست بعد كرونا يكاري بكنم مسافرتي خصوصااا كربلااا ولي بماهاا اجازه سفر نميدن نه؟؟؟

بعد چون تنهاا هم هستم هيچ حركتيم نميتونم بكنم تو مدت ايمنيم ،امسال بياد٥ سال هيييت نرفتم🥺🥺انقد دلم ميخاااد برم ايمنم ديگه؟؟ البته بدون ماسكم نميتونما ميترسم😂

خداكنه هماتومم خوب شده باشه چند روز ههييت برم حداقل 🥺

هر شب این موقع میام ببینم این وروجک تیکر چقد حرکت کرده بالاخره کامل ۵ نمایان شد    

ای جااااان عزیزمممم 😍😍

ان شاالله چشم بهم بزنی تیکرت میرسه به تبریییییییک 😍😍🤲🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم🥺سه بار با دعاهاي خيرشما بود وگرنه واقعااا تو تبم انقد حالم بد بود خدا ميدونه😢 من بار اولم ...

دختررررررر من میگم تا الان ۳ بار گرفتم که ۲ بارش به فاصله یک ماه از هم بود بعد تو یکبار گرفتی میگی دیگه ایمن شدی؟؟؟

بشین تو خونه ببینممممممم. اصلا کرونا هم نبود به نظرت الان شرایط مسافرت و هیئت رفتن داری؟؟؟؟

سرفه می‌کنی نگران هماتومت میشی بعد میخوای بری هیئت بشینی؟ 

از تو خونه بشین واسه خودت روضه بگیر ثوابش هم بیشتره با اون فرشته توی دلت ، آفرین دختر خوب حرص نده 😐😐😒😒

آره میدونم چی میگی، من ۱۹ سالم بود خواهر زاده م دنیا اومد و رسمااااا مامان من بزرگش کرد، دیگه ما هم ...

پس قشنگ حريف تمريني داشتي الان اماده  اماده اي😂

واقعاا يجاهايي ادم كم مياره😅🥺

ان شالله با حضور فرشتتووووون همه چي درست ميشه به اميد خدااااا

پس قشنگ حريف تمريني داشتي الان اماده  اماده اي😂 واقعاا يجاهايي ادم كم مياره😅🥺 ان شالله با ...

از لحاظ جیغ و داد و ناسازگاری و شب زنده داری و اینا آره تجربشو دارم ولی از لحاظ کارای مخصوص بچه مثل تعویض پوشک و غذا دادن و آروق، عاروق، 🤔 گرفتن و این چیزا هییییچ تجربه ای ندارم 🙈

توکل بر خدا با دعای خیر شما 🤲🌹

@داداشمممم     ‍  ‍ ساراجون دوستان دلتنگت هستند و برات دعا میکنن اگر تونستی بهمون ...

سلام به روی ماه تک تکتون قربونتون برم ممنونم از لطف و محبت همه خواهرای خوش قلبم. منم خوبم خدا رو شکر انشالله که همه خواهرام خوب باشن، چشم حتما وقت کردم میام سر میزنم خیلی دوستون دارم همیشه توی قلبم هستید و برای تک تکتون دعا میکنم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دختررررررر من میگم تا الان ۳ بار گرفتم که ۲ بارش به فاصله یک ماه از هم بود بعد تو یکبار گرفتی میگی د ...

دلم خوش يكي دوماه بعدش راحتم😂😂

من تازه  سويه جديد رو نگرفتم فك كن برم درجا جديدرو بگيرم بيارم😂😂

هييت خوب دو ساعته نه ازين طولانيااا😂گفتم دو ساعت برم بعد داشتم فك ميكردم كي منو ببره اينا ان شالله نگيرن سالمن كه نميتونن همراهيم كنن😀يعني ازروزي تستم مثبت شد حساب كردم ديدم تا محرم اوكيم😀٤ ساله با تلويزيونم از پارسالم كه پسرمون نميذاره😅از مداحي متفره حقم داره نرفته تا حالا كه بخاد ببينه ٧ماهش بود دوباررفتيم يبارش كه كلا بيرون واي ساديم تو پتو با همسرم خابونديمش

يبارشم فقط يرب طاقت اورد تو دوبارشم تو مسير رفت و برگشت ماشين از خجالتمون درومد نشستيم خونه🥺

ای جااااان عزیزمممم 😍😍 ان شاالله چشم بهم بزنی تیکرت میرسه به تبریییییییک 😍😍🤲🤲

فدات عزیزم ، به امید خدا ممنون  

چشم شما هم به جمال نی نی گلت به خیر و‌سلامتی روشن بشه الهی   انشاءالله دل بقیه دوستامون هم شاد بشه   

از لحاظ جیغ و داد و ناسازگاری و شب زنده داری و اینا آره تجربشو دارم ولی از لحاظ کارای مخصوص بچه مثل ...

پوشكش من تاز ماني كه نافش نيفتاده بود واقعااا سخت بودشلم ميبست مامانم بخاطر نافش يكسره نمش در ميومد😂 بعد تازماني كه مامانم بود به روي خودمم نمياوردم كه بخام حتي ياد بگيرم فك ميكردم تا ٤٠ روز وقت هست حالا بهتر بشم ياد ميگيرم،يهو مامانم روز١٤/١٥ سرما خورد من تنهااا شدم خيلي بد بود شما از همون درسته حال نداري ولي حواست به كارا خيلي ريز باشه كه تنهااا شدي شوك نشي😂

سلام به روی ماه تک تکتون قربونتون برم ممنونم از لطف و محبت همه خواهرای خوش قلبم. منم خوبم خدا رو شکر ...

خوبی عزیزم ، دعاگوی همه ی عزیزان هستم ولی چند روز پی در پی تو‌دعاهام شما ناخوداگاه تو‌نظرم بودید نمیدونم الان در چه وضعیتی هستی ، بهترینها رو برات آرزومندم 

دلم خوش يكي دوماه بعدش راحتم😂😂 من تازه  سويه جديد رو نگرفتم فك كن برم درجا جديدرو بگيرم بيار ...

اصلا الان توی این شرایط خاص شما رفتنت بدتر گناه هم داره چون ممکنه به خودت یا نی نی آسیب بزنی خدای نکرده، نشستن طولانی مدت برات اصلا خوب نیست . یه عالمه ویروس جدید از جمله گوارشی و همین کرونا هم که پخش شده همه جا، اشکالی نداره مهم دل آدمه که کجاست وگرنه جسم آدم که فانیه و در نهایت به یه مشت خاک تبدیل میشه. با دلت سفر کن کربلا هر شب اونجا باش، مطمئن باش آقا بپذیره کربلایی میشی هر شب 😍🤲

فقط ما رو هم یاد و دعا کن و نائب الزیاره هممون باش 🥰🤲