2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045868 بازدید | 684487 پست
اره دقیقا همینطوره کوثرجان .من همیشه میگم هیچ کار خدا بدون حکمت نیست ،والا سلامتی منم سه چهارروزه او ...

خداروشکر عزیزم خوشحالم برات ،عه امدی شمال در خدمتت باشیم 😍یه کلبه درویشی داریم ،،ویارت چه عجیب بود 😂😂چون تو خونه بودی کلن این حسو پیدا کردی بهتر شد زدی بیرون حال و احوالت عوض میشه ولی مراقب خودت کلی باش 

من اره تهوع دارم صبح و غروب تشدید میشه 😩😩یه جوریم که یهو اصلن حوصله حرف زدن ندارم ازم سوال میپرسن چپ چپ نگاهشون میکنم 😑😂دیگه باید این مراحلو بگذرونیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زی زی جون گفت نداده  ولی منم شنیدم  ولی باید جواب آزمایش با سونو رو باهم ببری برای دکتر& ...

هنوز انجام ندادم دکترم گفت از۱۱هفته تا۱۳هفته بایدانجام بدی.من اون روزی که نوبت سونو گرفتم میشم ۱۱هفته و۶روز.پس وای می ایستم باجواب آزمایش خونش باهم میبرم پیش دکتر .که دوباره کاری نشه بخوام یبار سونوببرم یبارآزمایش.میگم تواستراحتت چجوریه فقط درازمیکشی؟نشستن ضررداره؟

حالاانشاالله اینسری که برم میپرسم،اونسری اینقدراسترس داشتم فقط می‌پرسیدم همه چیز خوبه،منم۲۳خردادانتق ...

انشالله پناه بر خدا ،،نمیدونم من خودم بچها اینجا برام حساب کردن بیشتر بودم ولی دکتر کمتر گفت یادم رفت بگم چجور حساب کردین حالا باز رفتم دکتر میپرسم ازشون ،،

هنوز انجام ندادم دکترم گفت از۱۱هفته تا۱۳هفته بایدانجام بدی.من اون روزی که نوبت سونو گرفتم میشم ۱۱هفت ...

من استراحت زیاد چون من دو جنین تو یه کیسه هستن 

میشینم ولی زود خسته میشم دراز میکشم به پهلوی چپ و راست 

من 12 هفته 6 روز سونو دارم 

من توسط دکتر خودم سونو میشم خودش بررسی میکنه هنه چیز رو و فردایی با جواب سونو میرم آزمایش میدم

بعد که جواب از آماده شد مجددا میرم پیش دکتر که بررسی کنه 

ولی تو دوقلویی و به بالا میگن جواب آزمایش درست در نمیاد 

بخاطر همین میگن سلفری یا آمینو انجام بشه حالا باز توکل به خدا 

مولتی ویتامینم و اهن بهت داده؟ من فقط اسیدفولیک و دی میخورم کلسیمم خودم ازمایش دادم بالا بود. پا د ...

ویتامین دی منو قطع کردن بهم گفتن دیگه نباید بخوری علتشم هم نمیدونم 🤔انقدر ذهنم درگیر بود نپرسیدم 

خخخخخ منم تو همینش موندم که سونو روبایدببرم به دکترنشون بدم یا وایستم باجوابش باهم ببرم.

باهم بايد ببرى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
هيچی جواب نمیده  نه لیمو نه دارو.....  بی حال و بی رمق افتادم یه گوشه

نسرین جانم کاری که خودم انجام میدم یکم اروم میشم البته خیلی کم خیلی سخته واقعان 

آب ولرم پیشت داشته باش هی کم کم بخور 

یه بیسکوبیت مادر هم بگیر چون سبکه بخاطر اون میگم اروم اروم همین جوری دراز کش هستی یا نشستی بخور نزار معدت خالی باشه بدتر میشه دردش ،،

عادیه دیگه به نظرم از هفته ده به بعد بیشتر میشه  روحی منم همونطورم زود بهم میریزم  من دی ...

پماد ايتفاده ميكنم فعلا بهتره و زمان هايى ك نميخوام راه برم لباس زير نميپوشم ك زودتر اوكى شه

چون ترشحات دارم نميشه كلا نپوشم🥴

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نسرین جانم کاری که خودم انجام میدم یکم اروم میشم البته خیلی کم خیلی سخته واقعان  آب ولرم پیشت ...

بیسکوییت مادر و نون خشک مدام دارم میخورم 

هر چی بگید امتحان کردم آب و آب ولرم که بخورم تا نیم ساعت باید عوق بزنم فقط 

فقط غذای خشک با حجم کم میتونم آبکی اصلا نمیتونم