2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
ممنون عزیزم هر چی خدا بخواد سونو اول و کی رفتی شما?

یک هفته بعد رفتم

البته علتش این بود ک شب یه حموم طولانی حدود 20دقیقه رفتم باعث شدصبح خونریزی قهوه ای کنم برا همین سریع دوتا امپول زدم قطع شد و پاشدم رفتم سونو گفت مشکلی نداری

یادت باشه حمامت ۵ دقیقه بیشتر طول نکشه 

اگه مشکلی نداشتی دوهفته بعد بری بهتره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
یک هفته بعد رفتم البته علتش این بود ک شب یه حموم طولانی حدود 20دقیقه رفتم باعث شدصبح خونریزی قهوه ا ...

نه دوش سریع میگیرم دکتر نبوی گفتن هفته دیگه بیا منم که دلم طاقت نمیاره میرم ببینم چه خبره 🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مكمل ها رو گفت از هفته ١٢ ببعد ميده منم فعلا فوليك و د٣ و اى ب٦ هم داده بود با حرف بچه ها نخوردم ا ...

عه وقتی داده حتما مصرف کن

من داخل پرونده رویانم نوشته بود زمان بارداری کپسول ب کمپلکس مصرف بشه بعد از مثب شدنم وقتی زنگ زدم پروندمو چک کردن گفتن ب کمپلکسم یه روز درمیون بخور

حالا تا قبل از سونو قلب خوردم ولی بعدش از بس قرصام زیاد بود و نمیرسیدم هر از گاهی خوردم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
جانم  من از دیشب حالم اصلا خوب نیست  یک ثانیه هم نمیتونم رو پام وایستم  سردرد  ...

الهی  عزیزم 

ان شالله خیلی زود خوب شی 

اخه تو دو تاهم داری 😘😘😘همه چی دو برابره 

نسرین جان ب نظرت کم نیست جنینام سه روزه بود 

بچه ها درسته که میگن آزمایش خون غربالگری برای دوقلوها اصلا درست نشون نمیده؟

زی زی جون گفت نداده 

ولی منم شنیدم 

ولی باید جواب آزمایش با سونو رو باهم ببری برای دکتر 

برو زیر نظر پریناتولوژی که خودش غگسونو ها رو اذنجام بده آنقدر استرس نداشته باشی 

چند هفته دادی؟؟ 

هفته ها رو چطوری حساب میکنن الان چند هفته ام ?

منم خیلی سر درنمیارم

سن جنین+ 14 روز انتقال + تعداد روزهای بعداز مثبت شدن

الهی  عزیزم  ان شالله خیلی زود خوب شی  اخه تو دو تاهم داری 😘😘😘همه چی دو برابره&n ...

ممنونم عزيزم 

نه گلم جنین سه روزه دیر لانه گزینی میکنه 

بتات عالیه انشاالله دو روز دیگه تکرار کن 

خدارو شکر خیلی برات خوشحالم 

🤲🤲😍😍

جانم  من از دیشب حالم اصلا خوب نیست  یک ثانیه هم نمیتونم رو پام وایستم  سردرد  ...

نسرین جان شما یک سره حالت تهوع رو این هفته ها داشتی؟

من الان نه هفته و یک روزم

دیروز تا حالا تهوعم کم شده

نی نی سایت سرچ کردم دیدم خیلی از خانوما هفته نه تهوعشون کم شده یا از بین رفته و مشکلی هم برا نی نی شون پیش نیومده

نسرین جان شما یک سره حالت تهوع رو این هفته ها داشتی؟ من الان نه هفته و یک روزم دیروز تا حالا تهوعم ...

من ده هفته هفت روزم 

وای که جونم در اومد 

هفته پیش کمی آرومتر بودم و دو سه روزی حالم خوب بود ولی سه چهار روز بازم حالم بد 

ولی از دیشب که دیگه جونی برام نمونده 

معدم هیچی رو قبول نمیکنه 

از همه چی بدم میاد هر بویی طعمی عطری و...