2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045756 بازدید | 684483 پست
فدات گلم من باشم نمیخورم 😑 لوبیا پلو بعدا میتونی درست کنی بخوری نگران نباش  بنظرم تا جای که ...

کوثر جان خوردن اینا مشکلی نداره 

فقط جیگر و آب هویج باید رعایت کرد 

خوردن زعفران ادویه زرشک به اندازه کم هیچ موردی نداره 

آنقدر سخت نگیرید لطفا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۴۸ بودم ازدواج کردم اصافه شد وزنم یکم

چقد شبیه همیم منم ازدواج کردنی 46 بودم الان شدم 66  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم ❤ با پول دارو ویزیتها و .... تقریبا سی تومن شد انتقال سومم بود ولی مام انتقال اولم بود ک ...

نوردخت جان مرکز مام چطور هست من ۵ بار انتقال منفی داشتم شیراز الان دلم می خواد برم مرکز مام انجام بدم جنین ندارم و باید از اول شروع کنم و از بوشهر هم میام . شوهرم زیاد موافق نیست.چون راهش دوره و جا و مکان هم نداریم خیلی تو فکر هستم .نمی دونم چکار کنم .کاش نزدیک بودم و دغدغه اینا رو نداشتم ..شوهرم میگه بریم همون شیراز دکتر خودت.

نه بابا چرا نخوره من زعفران دم كردم به زرشك پلو هم زدم خوردم ادريه اى اونقدرى نيس ك خطر داشته باشه

3 ماه اول بنظرم دقت بشه بهتره البته زعفران حجم زیاد باید خورده شه اونم غلیظ 

من خیلی توجه میکنم استرس میگیریم 

کوثر جان خوردن اینا مشکلی نداره  فقط جیگر و آب هویج باید رعایت کرد  خوردن زعفران ادویه ز ...

چه میدونم من خودم نمیخورم حالا زعفران انقدر مهم نیست که تو غذا حتما باشه رعایت میکنم کلن سعی میکنم ادویه کم استفاده کنم همین زردچوبه هم خیلی کم استفاده میکنم ،، الان شما گفتین عسل پاستوریزه اشکال نداره ولی دکترم گفت عسل اصلن نخور 

😩

نوردخت جان مرکز مام چطور هست من ۵ بار انتقال منفی داشتم شیراز الان دلم می خواد برم مرکز مام انجام بد ...

عزیزم من نتیجه گرفتم میگن مرکز خوبیه البته من کلا با سیستم اتلاف وقت بیمارشون مشکل دارم بارها هم اعتراض کردم اصلا برای وقت بیمار ارزش قائل نیستن ولی نمیتونم صد درد صد  بگم بخاطر درمان یا دکتر نتیجه گرفتم یا نگرفتم .ولی خیلهااا نتیجه گرفتن پس میشه گفت بیاید اینجا یکبار شانستون و امتحان کنید میارزه

دوستان حالت تهوع امونم رو بریده قرص و استشمام لیمو ترش هم افاقه نکرده سرشب این حالت رو فقط دارم البت ...

زنجبیل توچاییت بریزبخورعزیزم،عناب هم خوبه،بیسکوییت های ترد هم خوبن ،من دوغ ترش هم میخورم بهترمیشم

ممنونم عزيزم شما داروهاتون شروع كردين؟

نه هنوز این هفته باید برم دکتر تا داروهام رو بده .ولی بازم دلشوره گرفتنم شروع شده هم به خاطر کرونا که زیاد شده هم به خاطر خود انتقال .میترسم کرونا بگیرم سری پیش به خاطر کرونا گرفتن همسرم سیکل من کنسل شد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ولی توکل بخدا ببینم چی میشه  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...