2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
بعد تخمک کشی سونو نرفتی؟؟ شاید نباید الان دوورخه سواری کنید؟ اگه هایپر شده بودی ختما برو دکتر

نه عزیزم شش تا تخمک بیشتر نداشتم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم اگه خون ریزی داشتی دوتا آمپول تو یه سرنگ بزن. و وقتی خون ریزی بند اومد و لکه بینی بود همون یه ...

نسرین جون ان تی رو تو رویان انجام میدن؟همون غربالگری اول تو۱۲هفته رومیگم

عزیزم دوچرخه سواری برای رحم‌و‌تخودان‌خوب نیست زیاد حالا با یکی دوبار چیزی نمیشه‌ولی چون‌شرایط‌ ماها ...

ممنون گلم 😍

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام به همه امیدوارم همه ی منتظرای این تاپیک تا الان مامان شده باشن نمی دونم پیامم رو کسی جواب مید ...

سلام عزیزم،اگه حالت خوبه ومشکلی نداری برو برات انتقال بدن خیلی هاباجنین فرش نتیجه گرفتن،بعدازفریزممکنه چندتاازجنین ها تو فرایند ذوب ازبین برن،به نظرم اگه اوضاعت خوبه بروواسه انتقال انشاالله که مامان میشی

فدات شم مرسی از دلگرمیت الان خداروشکر خیلی ارومترم همسرمم اومد از دلم دراورد و همون حرفی که میدونستم ...

عزیزم‌شوهرت چون توی اینجور موارد فکر میکنه کاری از دستش برنمیاد برات انجام بده عصبی میشه نمیدونه که با یک‌دلداری ساده میتونه بهت آرامش‌بده‌، مردا همشون اینجورین وقتی بتونن‌ یه‌کاری مفید انجام بدن‌ شاد‌میشن‌ به دلداری دادن‌و‌اینا فکر میکنن‌کار بیهوده ای هست‌ در حالی که‌ شاید با گفتن یه‌جمله کوتاه‌که‌ بگن‌همه چی درست‌میشه‌ برای یه زن‌کافیه 😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خب اون هفته هشت و نه که میگید منظور براساس سونو هست یا پریود؟ من الان براساس سونو تو هفته هفتم ام ول ...

فکرمیکنم توآی وی اف زیادبه تاریخ پریود کاری ندارن وروزانتقال براشون مهمه،دکترم من فقط روزانتقالموپرسید

خدانكنه عزيزم خدا حفظت كنه برامون عزيزم راستش از نخود ميترسم تو ريحانه بهشتي زده بود طبق طب سنتي فك ...

نبابا اینجوریا هم نیست هدف اون اب نخود هستش که مقویه😘😘❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

با سلام دوستان بنای اول من ۹۵۰ بود بعد امروز تکرار کردم ۵۰۶۹ بود یه دفعه بعد از ظهر دل درد و کمر درد شدید گرفتم و خونریزی داشتم لکه نبود شیاف گذاشتم و آمپول انوکسان هم زدم خونریزی قطع شد ولی کمر دردم مدام هست احتمال داره جنین باشه؟ یا بارداری پوچه ؟ تا شنبه که برم دکتر دیوانه میشم

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه