2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684470 پست
آمين😊😘 توخيلي كامل كامل و جامع دعا ميكني توهي دعااااااا كن ما بگيم آمين😍🙏🙏🙏🙏 به اين فكر كن ...

عزیزمممم، آره میدونم چی میگی، بقول شما الان روزهای خوشمونه بعدش دیگه بیخوابی و بی قراری ... 😍

همه اینا فدای یه لبخند فرشته هامون ... 🥰🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

دوستان من انتقال دارم حالا گفتم ورزش خوبه رفتم دوچرخه سواری تخمدان چپم بشدت درد میکنه دوماه پیش نم تخمک کشی داشتم نمیدونم چمه نکنه خونریزی کنم 😔

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی دورت بگردم انشاءالله که اون روزا به چشم بهم زدن وراحت برات میگذره ومیبینی که الکی غصه آینده رو ...

قربونت عزیزم خدا از دهنت بشنوه😍

عزیزم شنیدی بعضیا میگن یه کوچولو قد دو سه سی سی دمنوش بدین به بچه ها با نبات دلدردشون آروم میشه ولی همه جا تاکید شد تو ترکیب دمنوش نباید رازیانه باشه برا پسر بچه ها

اما اینکه خودت رازیانه بخوری هیچ ضرری برای بچه نداره نگران نباش ولی بازم خودت میدونی اگه میترسی بیشتر نخور😊

قنداق و اگه بتونی عادتش بدی که راحت میشی واقعا...

بله انشالله تا یکی دوهفته دیگه دلدردش خیلی بهتر میشه دیگه پرش رفته کمش مونده...یادمه همش به شوهرم میگفتم بچه تا ۱۰ هفتش دیگه خوب میشه یعنی از دوماه به بعد رو به بهبود میره یهو دیدیم دوماهش شد دلدردش بدتر شد ب معنای واقعی پدرمونو در میاورد شوهرم گفت تو که گفتی بعد دوماه بهتر میشه این که بدتر شدههه😫😫😫

راستم میگفت ولی انگاری روزای آخر به اوج میرسن یهو فرود میکنن😂😂😃😃

یکی دو روز زودتر یا دیرتر برا واکسن مشکلی نداره خواهرشوهر من یه بار دو روز دیرتر برد بچش و مشکلی پیش نیومد...

سلام گلم  روزی نیم ساعت تا 45 دقیقه پیاده روی  لوبیا سبز و هر گونه سبزیجات رو ابپز کن یا ...

خوابم متاسفانه تنظیم نیست😔😔اصلا نمیشه

خیلی تلاش کردم خوابم کم هستش کلا 

شب تا بخپابم یک میشه حداقل

ممنونم از راهنماییتون

دوستان من انتقال دارم حالا گفتم ورزش خوبه رفتم دوچرخه سواری تخمدان چپم بشدت درد میکنه دوماه پیش نم ت ...

بعد تخمک کشی سونو نرفتی؟؟

شاید نباید الان دوورخه سواری کنید؟

اگه هایپر شده بودی ختما برو دکتر