2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام سحر جون و دوستان عزیزم که سراغم گرفتین و به فکرم بودین و دعام کردین الان از سونو اومدم خدا بازم ...

وااای مامان رقیه جون چقد خوشحال شدم خدارو هزار مرتبه شکر😍 الهی که بقیه بارداریتم بخوبی و خوشی بگذره و چند ماه دیگه نینی نازتو بغل بگیری😍 خیالمونو راحت کردی تبریک میگم بهت مامان مهربووون❤

ماشالله جون اگه زور زدنش با خشکی پوست و جوش صورت اینا هست ممکنه حساسیت پروتئن گاوی باشه. 

نه فدات شم خشکی پوست وجوش صورت نداره البته که من خودم چندروزه لبنیات نمیخورم 

وااااای چه تیکرِ قشنگی😍😍😍 چه روزای خوبی رو داری میگذرونی شوره جونم الهی که دخترتو با دل خوش وسلامتی بغل کنی😍🤲🏻😍🤲🏻 وای که دلم تنگه عجیب برا بارداریم

الهی که قسمت همه چشم انتظارا بشه همچین تیکری

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترا میگن تا 4 ماه کولیک هست ولی اونا دارن حداکثر و میگن معمولا 80%بچه ها تا 10 هفتگی خوب میشن... ب ...

الهی دورت بگردم انشاءالله که اون روزا به چشم بهم زدن وراحت برات میگذره ومیبینی که الکی غصه آینده رو خوردی

وای خداکنه یعنی اگه اینجوری باشه ۱۰ روز دیگه فقط این شرایط هستش

رازیانه رو بخاطر اینکه میگن برا پسر بچه خوب نیست روزی یه لیوان میخورم انقدر که همه میگن آدم میترسه

ببین قنداقش چندشب کردم خیلی بدقلقی کرد دیگه نکردم ولی پافشاری میکنم که عادت کنه 

راستی ۱ مرداد دوماهش تموم میشه میره تو ۳ ماه برا واکسن دوماهگی اگه ۳ مرداد ببرم مشکلی نداره یا باید حتما همون ۱ مرداد باشه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ای جاااان دلم عزیزم😍😍😍😍بنظرم واکسنشو سر وقتش بزن من رو این مورد حساسم😂😂

عه پس باید وقتِ دکترشو کنسل کنم همون یکم ببرمش برا واکسن😫😫😫 چندوقته من استرس این واکسنو دارم 

ممنونم عزیزم ❤روز دوازدهم 

عهههه دختر این بنا برای روز ۱۲ک خییییلی خوبه همچین گفتی کمه ک فکر میکردم روز۱۴-۱۵ رفتی و میگی کمه با اینه برای اونموقع هم کم نبود

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه فدات شم خشکی پوست وجوش صورت نداره البته که من خودم چندروزه لبنیات نمیخورم  وااااای چه تیکرِ ...

الهی آمین. قسمت آرزومندا بشه. خدا رو شکر پس حساسیت نیست. 

خدایا شکرت
چیکاجون  اوضاعت چطور شد؟ خوبی؟ تونستی بری سونو!؟ دکتر؟!

فدات بشم که به یادم بودی. رفتم عزیزم والله سه تا جا سونو شدم هرجا یچی گفتن دیگه قرار شد سه ماه قرص بخورم بعد دوباره یه چکاب برم.

خداياشكرت....❤️ 
سلام سحر جون و دوستان عزیزم که سراغم گرفتین و به فکرم بودین و دعام کردین الان از سونو اومدم خدا بازم ...

خدا رو شکر. ان شالله که بقیه بارداری رو هم بسلامت طی میکنی

خدایا شکرت
عه پس باید وقتِ دکترشو کنسل کنم همون یکم ببرمش برا واکسن😫😫😫 چندوقته من استرس این واکسنو دارم  ...

اره دکتر باز یکی دوروز اینور اونور اشکالی نداره ولی واکسنو‌ سر وقتش بزن

خداياشكرت....❤️