2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان آیا پیاده روی برای ضخامت رحم خوبه؟؟؟ و اینکه لوبیا سبز که گفتید خوبه یعنی مثلا همون لوبیا پل ...

سلام گلم 

روزی نیم ساعت تا 45 دقیقه پیاده روی 

لوبیا سبز و هر گونه سبزیجات رو ابپز کن یا بخار پز بخور عالی 

مثل کلم بروکلی 

آب زیاد بخور 

شیرینی جات، نوشابه، دلستر رو حذف کن 

شبها ساعت ده نهایت ده و نیم بخواب خواب منظم 

صبحانه خوب بخور 

با توجه به طبعن سردی و گرمی خوردن رو رعایت کن  

خب اون هفته هشت و نه که میگید منظور براساس سونو هست یا پریود؟ من الان براساس سونو تو هفته هفتم ام ول ...

شما سونو دکتر رو در نظر بگیر 

با پریود کاری نداشته باش عزيزم 

سونو سن دقیق جنین رو تعیین میکنه 

از سه تا یک هفته طول میکشه  فقط اجازه بده به صورت طبیعی پریود بشی دمنوش و غذاهای قاعده آور نخو ...

ممنون عزیز دلم بابت راهنمایی های این چند وقت.

انشالله که همیشه شاد باشی😍😘

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
خب اون هفته هشت و نه که میگید منظور براساس سونو هست یا پریود؟ من الان براساس سونو تو هفته هفتم ام ول ...

نه همون سونو

چون سونو اندازه هاى جنين رو ميبينه و هفته رو تعيين ميكنه ولى با پريود مخصوصا براى ما اى وى افى ها درست نيست

اصلا نگران نباش

هرچى منفى فكر كنى بدتره دختر

ان شاالله ك بزودى ميرى قلبشم ميبينى و ١٢٠سال براتون ميتپه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
لوبیا سبز تو بارداری هم خوبه؟ منتظرم محلیش بیاد بخریم.

من ك تاحالا دوبار لوبيا پلو خوردم

خورشتش هم خوردم فكر نكنم ضررى داشته باشه زيادى نخورى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم