2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045610 بازدید | 684476 پست
الهی آمین انقدر خوشی ببینن ما یادشون بریم دیروز برادر شوهرم اومد خونم ب مامانم سر بزنه خالشه اب طالب ...

واى😂😂😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  دوستان من شکمم درد میکنه  تیررمیکشه  دقیقا ببخشید زیر شکم روی واژن درد میکنه ...

منم دارم این دردارو دقیقا تیر میکشه فک کنم داره جا باز میشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها ببخشيد بعدا جواب ميدم الان نميتونم باز تب كرداز سه لرزم دارم لرزم شديدتره بدون پتوووو نم ...

🥺🥺🥺

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها دكتر براى من ديروز ى سرى ازمايش هاى بازدارى نوشت و ى ازمايش ك بايد اول برم سونو ان تى با جواب ...

من ازاد ازمایش روتین بارداری ۷۰۰شد برا سونو پرسیدم یه تومن یه قلو یک و پونصد دوقلو ولی برا ازمایش ntرو نپرسیدم 

سلام به روی ماهتون دوستای گلم..... دلم براتون خیلی تنگگگ شده.....  خدارو شکر نسبتا بهترم..... ...

سلام عزیز دلممم، خدا رو شکر که بهتری، حسابی مراقب خودتون باشید.

دعای خیر همگی ما همراهتون عزیزم ⁦❤️⁩🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت برم خوبن سلام میرسونن😘 نه بنظرم نخور من هردوتا دکترم اصلا بهم آزیترو پیشنهاد ندادن فقط سفیک ...

سلام عزیزم خوبی؟ پسرای گلت خوبن؟

زی زی جون پسرم چندروزه خیلی زور میزنه یبوست نداره ولی نفخ زیاد داره همشم درحاله زور زدنه چیکار کنم که کمتر بشه؟ خیلی اذیته بچم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها ببخشيد بعدا جواب ميدم الان نميتونم باز تب كرداز سه لرزم دارم لرزم شديدتره بدون پتوووو نم ...

عزیزم اینم بخون، موارد زیادی برای کنترل تب در بارداری گفته

https://niniplus.com/post/4276-برای-پایین-اوردن-تب-در-بارداری-چه-کنیم-؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه اصلا حرف من‌کلا چیز دیگست. بد‌متوجه شدی قربونت برم. میگم والله برای من یدونه بچه هم داشت باز چشم ...

چیکاجونم سلام عزیزم خوبی؟ دوقلوهای نازت خوبن؟

چیکار جون پسر من چندروزه خیلی زور میزنه یبوست نداره ولی نفخش زیاده مدامم درحال زور زدن چیکار کنم بهتر بشه خیلی اذیته بچم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دقيقا ماهم همينو ميگيم اينقدر بره و بياد ك خسته شه جالبه ك ادم ديت ب جيبي هم نيست فقط داره ميدوه ك ...

مردم چ بیکارن چه دخلی ب اونا داره بعضی ها میخوان حرف خودشون و ب کرسی بشونن هر جور شده نمیدونم از خدا نمیترسن 

سلام به روی ماهتون دوستای گلم..... دلم براتون خیلی تنگگگ شده.....  خدارو شکر نسبتا بهترم..... ...

سلام آناجون خوبی بدنباشه چی شده که الان بهتری؟ من زیادنمیام اینجاالان اومدم دیدم انگارکسالت دارین خداشفابده

من ازاد ازمایش روتین بارداری ۷۰۰شد برا سونو پرسیدم یه تومن یه قلو یک و پونصد دوقلو ولی برا ازمایش nt ...

اوووووف ياخدااااا😂😂😂

والا مراخل آى وى اف كم خرج داشت اينم روش اضافه شده🤪🤪

مردم چ بیکارن چه دخلی ب اونا داره بعضی ها میخوان حرف خودشون و ب کرسی بشونن هر جور شده نمیدونم از خدا ...

اگرخدارو ميشناختن ك از اول اينجور نميكردن

چهارسال اونجا بود هيچ مشكلى براشون نداشت سند خونه مون چهارسال بنام نكردن ماهم چيزى نگفتيم همين ك سند بنام شد و بعدم قضيه پاركينگ ك ما گفتيم پشت ماشين ما حق نداريد بذاريد كولر گرما و سروصدا براشون ايجاد كرد

تاقبلش از ترس اينكه ما براى سند گير نديم هيچى نبود