2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست

بچه ها راستى ى خبر

ما بانظر كارشناس و (رييس شوراى حل اختلاف ب صورت نامحسوس بخاطر اينكه من باردار بودم) اسپيلتمون رو وقتى همسايه نبودن جاى قبلى نصب كرديم عصرش خانمه زنگ زد ب شوهرم داد و فرياد ك چرا اينجا باز نصب كردين

شوهرم گفت ما خواستيم توافقى بيش بريم شما نخواستين و از طريق قانون و كارشناس انجام داديم و شروع كرده ب فحاشى ب كارشناس ك بيجا كرده و از اين حرفا و بعدم تهديد كرد ماخودمون از اينجا برميداريمش شوهرمم پيام داد بهش ك هركار ميخواى بكنى از طريق مراجع قضايي انجام بده وگرنه دست ب كولر بزني تحت پيگيرى قانونى قرار ميگيره

حالا از اونروز تاحالا هرروز داره ميره بيرون دنبال قانون ك ببينه چ جورى ميشه باز مارو تو دردسر بندازه😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

ب اين فكر ميكنم آدما چقدر حوصله دارن و چقدر سرشون درد ميكنه براى دردسرسازي و چ حوصله اى داره تو اين گرما بدو بدو كنه بره و بياد

وقتى ك اين موتور هيچ اسيب و آزارى براى اونا نداره و حتى ارتفاع پاركينگ زياده و دو طرف پاركينگ چون فضاى باز داره ايجاد گرما هم نميكنه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خیرت بده سحر جان، هیچ جوری آروم نمیشه؟؟  البته دراز میکشم دردشو کمتر حس میکنم  توکل ...

فقط با همون استراحت بهتر میشه عزیزم، تا آخرش هست دیگه برای شما هم که قطعا بیشتر هم هست 😍

خب خدا رو شکررررر، خیلی خوبه اینجوری، من هنوز جاری ندارم، همش دعا میکنم برادر شوهرم یه زنی بگیره که مثل من باشه توی روابط و کاری به کار همدیگه نداشته باشیم 😁

خودمم خوبم شکر خدا امروز یکم دردم زیاد شده همون دردی که شما میگی 😅

توکل بر خدا ان شاالله هممون صحیح و سلامت فرشته هامون رو در آغوش بگیریم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ب اين فكر ميكنم آدما چقدر حوصله دارن و چقدر سرشون درد ميكنه براى دردسرسازي و چ حوصله اى داره تو اين ...

قیافه من 😐😐😐😐😐😐😐

آدم هنگ می‌کنه از دستشون 😐😐😐

اشکال نداره بزار توی این گرما بدو بدو کنن 😅😅

بعضی ها خوششون میاد به هر قیمتی دیگران رو آزار بدن ولو به قیمت جون خودشون 😐

ان شاالله زودی خسته بشن دیگه دست از سر شما بردارند 🤲🤲🤲

قیافه من 😐😐😐😐😐😐😐 آدم هنگ می‌کنه از دستشون 😐😐😐 اشکال نداره بزار توی این گرما بدو بدو کنن ...

دقيقا ماهم همينو ميگيم اينقدر بره و بياد ك خسته شه

جالبه ك ادم ديت ب جيبي هم نيست فقط داره ميدوه ك بتونه ى حركتى بزنه ب ضرر ما پولم نخواد بده

وگرنه ميتونست اعتراض بذاره پول كارشناس بده مثلا ك باز كارشناس بياد نظر بده

چى بگم والا خدا عقل بده الهى

سحر جان شما وضعيت عملت بهتره؟ ديگه اذيت نيستى بخاطر عمل؟

اين دردهات هم گذراست ان شاالله ك بقيه بارداريتو خوب و راحت بگذرونى و جگرگوشه ت رو سلامت بغل كنى🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚💚

سحر جان شما وضعيت عملت بهتره؟ ديگه اذيت نيستى بخاطر عمل؟ اين دردهات هم گذراست ان شاالله ك بقيه بارد ...

خوبم شکر خدا، نه دیگه فقط دو روز اول یکم اذیت شدم.

فقط استراحت مطلق خیلییییی اذیت کننده ست یکم اوضاع روحیم ریخته بود بهم اونم الان بهتره شکر خدا، آره میگذره، با یه لبخند فرشته هامون همه دردا و سختیایی که کشیدیم دود میشه میره هوا 😍😍😍🤲🤲🤲

دوستان شوشو بیمه ی تعمین اجتماعی رو رد کرده به نظرتون بگم تکمیلی بریزه یا برایه درمان تامین اجتماعی ...

هم بیمه تامین اجتماعی بیمه تکمیلی هم برا سونو و داروها خوبه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خوبم شکر خدا، نه دیگه فقط دو روز اول یکم اذیت شدم. فقط استراحت مطلق خیلییییی اذیت کننده ست یکم اوضا ...

ان شاالله😍😍

اره واقعا استراحت مطلق روح و روان ادم رو بهم ميريزه

الهى ك همه باردارها بسلامت بارشون رو زمين  بذارن وگرنه همه اينا گذراست

اره عزیزم من اهواز بودم  بنظرم مراکز تهران فرق داره کلا  الان خیلی بچه های اینجا شهرستان ...

وای یعنی ویزیت و سونو میشه ۷۰۰ هزار تومن چه خبره .بعد مدارک و فاکتور ببری بیمه و تکمیلی قبول می کنه.میشه شمارتون داشته باشم .الهی خیر ببینی. نن شمارم بفرستم یه تک بدین یا وات ساپ پیام بدم ببخشید.

انشالله که بزودی خدا حاجت دلتو بده عزیزم...دکترت کیه؟ دکتر من گفت باید قبل انتقال برداری

عزیزمی انشاالله ممنون از دعای قشنگت دکترم معصومه دوپور ن بهم گفتن نیاز نیست اما فکر کنم که ایندفعه هیسترو کنه شاید لاپارا هم انجام بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏