2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045696 بازدید | 684478 پست
هانیل جان شما هم مرکز مام کارهاتون انجام دادین .کارشون چطوره خودتون تهران هستین .

بله عزیزم مام انجام دادم، خوبه من راضی بودم از همه نظر فقط معطلی زیااااااد داره که خب همه جا هست متاسفانه.

نه ما کرج هستیم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به روی ماهتون دوستای گلم.....

دلم براتون خیلی تنگگگ شده..... 

خدارو شکر نسبتا بهترم......

زود زود خسته میشم اما شکر خدا به خیر گذشت و الان بهترم.... 

امیدوارم اینجا پر از خبرای خوب بوده باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا یا مارا با جاهلان امتحان نکن .با من که الان ۱.۱۲ سال هست بچه می خوام تمام اطرافیانم چه خانواده خ ...

اره عزیزم بهش فکر نمیکنم دیگه میدونی اینجور وقتا ک طرفمو میشناسم اولش ناراحت میشم ولی بعدش خوشحال میشم از زندگیم حذفش میکنم 

خدا ان شاالله که یه بچه نازه دیگه بهت بده بچت از تنهایی در بیاد الهی آمین 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ایشون ماشالا از اول هنرمند بودن ولی جدیدا یه طوری دارن هنرنمایی میکنن باید دعوت بشن عصر جدید 😅😅😅

تو همه فامیلا از این هنرمندا زیادن 🤣🤣خدا از گزندشون مارو دور نگه داره 

سلام به روی ماهتون دوستای گلم..... دلم براتون خیلی تنگگگ شده.....  خدارو شکر نسبتا بهترم..... ...

سلام خوبین آره شکر خدا همه دوستامون مامان شدن و یکی یکی صدای  قلب جنینا داره شنیده میشه انشالله که ۱۲۰ سال براشون بتپه  

تکذیب شدا . این عکس جعلیه

والا خداكنه جعلى باشه اين پوستر وگرنه جامعه رو ديگه نميشه جمع كرد از كثافت ولى ب نوشته زير كادرى ك مثلا دستكارى شده (توى پوستر اصلى )نگاه كن😂😂😂

بيشتر انگار پوستر اصلى جعليه چون نوشته ش با كادر بالاش تداخل داره🤭🤭🤭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها ببخشيد بعدا جواب ميدم الان نميتونم باز تب كرداز سه لرزم دارم لرزم شديدتره بدون پتوووو نميتونم ولي تبمم خودم متوجهش زياد نيستم الان٣٩ هست

چكار كنم انقد سردمه نميتونم پاشويه كنم

آفرین نگو  منم نخواهم گفت ، هیچ وقت یادم نمیره و از اون ادم تا اخر عمرم تنفر دارم ، بارداری قب ...

ادم بتونه تا نه ماه کلا بارداری رو پنهون کنه عالیه بعضی ها همه چی دارن و ولی دوس ندارن بقیه چیزی داشته باشن خدا ان شاالله خودش حافظ بچه هامون باشه 💜

ادم بتونه تا نه ماه کلا بارداری رو پنهون کنه عالیه بعضی ها همه چی دارن و ولی دوس ندارن بقیه چیزی داش ...

اخه از فاميل دور ميشه پنهون كرد از امثال جارى و خواهرشوهر  و اينا ك نميشه😑

فقط دعا كنيم آدم هاى بخيل (بخيل توى هرچيز)رو خدا اونقدر بهشون ببخشه ك ديگه يادشون بره اطرافشون چى ميگذره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ینی واقعااا نمیدونم چی بگم 😭😭 رنگ زدم رویان میگم متخصص بمن گفتن با دکتر زنانت ام مشورت کن بابت مص ...

من برای عفونت ادراری دارم چند روزه سفکسیم میخورم 

اخه از فاميل دور ميشه پنهون كرد از امثال جارى و خواهرشوهر  و اينا ك نميشه😑 فقط دعا كنيم آدم ه ...

الهی آمین انقدر خوشی ببینن ما یادشون بریم دیروز برادر شوهرم اومد خونم ب مامانم سر بزنه خالشه اب طالبی اورده بود از ترسم نخوردم 🤣

بچه ها ببخشيد بعدا جواب ميدم الان نميتونم باز تب كرداز سه لرزم دارم لرزم شديدتره بدون پتوووو نم ...

الهی عزیزممم، پاشویه با نمک خوبه، روی پیشونیت هم دستمال خیس ولرم بذار، استامینوفن هم هر ۸ ساعت بخور.

هر نیم ساعت یه لیوان آب بخور، هرچی بیشتر ادرار کنی زودتر تبت قطع میشه.

ان شاالله زود خوب بشی عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها دكتر براى من ديروز ى سرى ازمايش هاى بازدارى نوشت و ى ازمايش ك بايد اول برم سونو ان تى با جواب اون برم ازمايش بدم

ميخواستم بدونم قيمت اينا خدودا چند ميشه؟

(ازمايش كلى و سونو ان تى و ازمايش فكر كنم بتا اچ سى جى بود؟؟)