2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684487 پست
اره عزیزم رفتم دوتاشم خوب بودن قلباشونم میزد قربونشون برم.شکه شدم انتظار نداشتم آخه دکترگفته بود یکی ...

اخ جونمممممم

خداروشكر

تعداد دوقلوهامون زياد شدن ماشاالله😍😍😍😍

شما و ماهك جون و اكرم جون و نسرين جون و نفس جون و سنگ صبور جون💚💚💚💚💚💚

كسى ديگه نبود؟؟🤔

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قربووووووونت برم عزیزم😍❤️❤️❤️🥺 ان شاالله . خدا تو دلی هاتو حفظ کنه عزیزم. چقد این دعا یهوییا میچس ...

سلام عزيزم زيارتت قبول

ان شاالله ك دست پر برگشتى از پيش امام رضا و ب زودى خبر قشنگ مادر شدنتو ميارى اينجا برامون😍😍😍😍💚💚💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم زيارتت قبول ان شاالله ك دست پر برگشتى از پيش امام رضا و ب زودى خبر قشنگ مادر شدنتو ميارى ...

قربوووونت برم عزیزم❤️❤️❤️ ان شاالله با دعاهای شما. حرم امام رضا رفتنی کلا غصه هام یادم میره اصلا نمیدونم برا خودم دعا کردم یا نه😅🤪🤪

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربوووونت برم عزیزم❤️❤️❤️ ان شاالله با دعاهای شما. حرم امام رضا رفتنی کلا غصه هام یادم میره اصلا نمی ...

همين ك براى بقيه دعا كردى خيرش مياد توراه خودت🤲🏻💚😍

من شیش هفته . سه روز رفتم قلب داشت

خداروشکر گلم برای من ۵ هفته هست ولی فقط ساکش بود خیلی بهم استرس وارد کرد میگفت شاید لک بینی بخاطر سقط باشه کلا شوکه شدم 😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خداروشکر گلم برای من ۵ هفته هست ولی فقط ساکش بود خیلی بهم استرس وارد کرد میگفت شاید لک بینی بخاطر سق ...

ببين بهش فكر نكن

ميدونم فكر نكردن سخته اما اگر سرگرم باشى خودبخود  زود ميگذره و ميرى قلب قشنگشم ميبينى

واقعا تنها گذروندن خيلى سخته

من تا مامانم اينا بودن هيچى فكر منفى نداشتم

اما الان دو روزه رفتن هى ميگم عه پس درد سينه م كو

پس چرا كن دسشويي ميرم نكنه ى چيزى شده

آدم خول ميشه دور از جون شما😂😂😂😂

خداروشکر گلم برای من ۵ هفته هست ولی فقط ساکش بود خیلی بهم استرس وارد کرد میگفت شاید لک بینی بخاطر سق ...

این دکترا یکمم مریضن فقط بلدن ترس تودل ادم بندازن انشاالله که چیزی نیست و قلب نی نیتم تا چند روز دیگه میتپه

واقعا تنها گذروندن خيلى سخته من تا مامانم اينا بودن هيچى فكر منفى نداشتم اما الان دو روزه رفتن هى ...

خودت و دعوا کن نزار به فکرت چیزای بد و منفی بیاد من دیگه به چیزای منفی فکر نمیکنم سعی میکنم خودمو اروم کنم باخودم حرف میزنم انقدر 

اخ جونمممممم خداروشكر تعداد دوقلوهامون زياد شدن ماشاالله😍😍😍😍 شما و ماهك جون و اكرم جون و نسري ...

انشاالله هممون درکنار هم به سلامتی این ماهارو بگذرونیمو نی نیامون و بغل بگیریم به امیدخدا😍😍😍😍 هممونم تو زمستون میفته زایمانامون 🙈یادی یابهمن🤭

اخ جونمممممم خداروشكر تعداد دوقلوهامون زياد شدن ماشاالله😍😍😍😍 شما و ماهك جون و اكرم جون و نسري ...

خیلی ممنونم عزیزم.ایشاالله همه چی برای هممون خوب پیش بره.اونایی هم که منتظرن ایشاالله بزودی مثبت بشن.❤❤