2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
اره فک کنم پانکچر هشت خورده ای گرفتن روز انتقال یک و خورده ای  البته فک کنم فریز چهار تومنه

تو آزمایشات رو‌هم‌اونجا انجام‌دادی ؟ چون‌من‌بیام‌ اونجذ فکر کنم بیشتر آزمایشها رو‌دوباره برام‌بنویسه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تهران اسرافیلی دعام کنین

ان شاءالله به حق امیرالمؤمنین  عیدیتون امشب از آقابگیرید.

خدا بهتون فرزندان سالم وصالح عطا کنه ان شاءالله. 

خدا دلتون شادکنه.حاجت روا شین عزیزم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ببین من بار اول 14500 دادم الان نگاه کردم انتقال فرش سه تخمک سه جنین بود که انتقال دادن  بار د ...

چقدر گرونه آخه ‌اونجا مثلا دولتیه چه خبره آخه😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
گلم اگه رفتی سونو با سن تو سونو پیش برو دیگه با اتتقال و پریود کاری نداشته باش  تا غربالگری او ...

طبق سونو سن جنین رو نگفت

دکتر ب من گفت هفته چندمی گفتم نمیدونم ۱۸هم انتقال دادم بعد ب ماما ک یه سمت دیگه نشسته بود گفت حساب کن ۱۸ خرداد چند هفته ست

یعنی طبق سونو نبود

اصلا یه عکس سونو هم بهم نداد خودمم یادم رفت بهش بگم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببین برای منم سونوم زده بود ۸ هفته و۴روز،ولی با تاریخ انتقالم یه روز فاصله داشت و با تاریخ پریودم ۴ ...

چقدر دکتراتون درست حسابی ان

من اصفهانم

دکتر طبق سونو بهم سن جنین رو نگفت

اومد شروع کنه به سونو ازم پرسید هفته چندمی گفتم ۱۸ خرداد انتقال دادم بعد به ماما ک یه سمت دیگه بود گفت سن جنین رو حساب کن میگه ۱۸ خرداد انتقال دادم

اصلا بهم کاغذ یا همون عکس سونوگرافی هم نداد خودمم بخاطر استرس یادم رفت ازش بخام

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببين منم ب نسبت پريودم گفتن حساب ميشه بعد ب نسبت سونو دكتر خودم دو روز عقب بود ب نسبت سونوى بيرون ...

اها یکمی اختلاف هست

دکتر طبق سونو بهم سن رو نگفت

طبق تاریخ انتقالم از ماما خواست سن رو حساب کنه حتی نپرسید جنینت چند روزه بوده

عکس سونوگرافی هم بهم نداد فقط سونو کرد و رو مانیتور قلب جنین رو نشون داد

حالا یعنی جز بهترین متخصصای ناباروری اصفهان هست ولی نمیدونم چیکار کنم رسیدگیشون کمه سه برابر سونوی معمولی هزینه میگیرن ولی چند تا چندتا میفرسته داخل و حتی وزن و فشارمم نگرفت

فقط سونو کرد یه سمت دیگه ماما نشسته بود گفت داروهاتو ادامه بده حتی نگفت مراجعه بعدیت کی باشه خودم پرسیدم

بچه ها حالم بده  بچه هاا منو میبینین  تب دارم سردرد دارم چیکار کنم  یاامام علی ب د ...

عزیزم‌نترس شاید کرونای‌‌ ضعیف گرفتی. اصلا‌ نترسیا این‌کرونای‌جدید خطرناک‌ نیس دو روزه‌ خوب‌میشه استراحت کن‌ و مسکن‌ و  چیزای‌ مقوی‌ بخور‌ ایشالا خوب میشی. اگه‌ تا فردا بهتر‌نشدی حتما برو دکتر.

چقدر دکتراتون درست حسابی ان من اصفهانم دکتر طبق سونو بهم سن جنین رو نگفت اومد شروع کنه به سونو از ...

فرزی جان یه زمانی قصدداشتم با دکتر ایزدی آیو آی کنم نمیدونم الان طبابت میکنه ولی خیلی با حوصله بود واقعا من حتی حضوری نشد بیام اصفهان مدارکم رو پی وی ارسال کردم  بخاطر سونوم کنسل کن ولی یکی از اون پزشکای بااخلاق اصفهانی هستند

نوشتی اصفهان ناخودآگاه یاد آقای  دکتر ایزدی افتادم