2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046091 بازدید | 684498 پست
هیوا جان من نمیدونم چرا اسم تو رو‌میبینم فکر میکنم باردار بودی و‌زایمان کردی ، شایدم به دلم افتاده ا ...

توکل بخدا عزیزم ان شاءالله 

خدا بحق علی برا همه بخواد 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما بهترشدین؟ الان پیام هارو خوندم دیدم نوشتی تب داری میرفتی دکتر یه سرم و آمپول استامینوفن می ...

سلام عزیزم 

تب ام که دیشب انقدد عرق کردم خوب شده ان شالله اگه برنگرده 

ولی سردرد دارم همچنان 

دگ ب این انتقال دل نمیبندم بدجور تب داشتم دیشب 

تو آزمایشات رو‌هم‌اونجا انجام‌دادی ؟ چون‌من‌بیام‌ اونجذ فکر کنم بیشتر آزمایشها رو‌دوباره برام‌بنویسه

اره عزیزم من کلا از رویان شرثع کردم فقط ی پاپ اسمیر داشتم بردم 

صورت حساب موقع ترخیص داری دیگه گلم همونا رو ببر 

نه اونجا چيزى نميدن مگر ك بگى فاكتور ميخوام مينويسن مهر ميكنن

هزينه داروها چى اوناهم ميدن؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
این پروسه ای که گفتم واسه بیمه تامین اجتماعی هست ربطی به تکمیلی نداره. اگه تکمیلی هم داری و بخوای هز ...

من تكميلى ندارم واسه همين پرسيدم❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اول باید بری اسناد پزشکی شهرتون اونجا بهت یه فرم‌میدن. بعد باید فرمو ببری مرکزت امضا کنه بعلاوه یه س ...

اسناد پزشكى خودش ى ارگان جداست يا تو اداره تامين اجتماعيه

والا من چون شهرزندگيم شهر خودم نيس هيچى ازش سردرنميارم شوهرمم اهميت نميده ب اين چيزا ك بگم پيگير بشه

مجبورم خودم برم دنبالش مگر ى چيزى برگرده بهمون

والا خرجمون يكى دوتا نيس ما اى وى افى ها

دقیقا مثه من  میاد و میره ،داره قلبم میاد تو دهنم انشاالله انشاالله همگی قلب می‌بینیم و میریم ...

وای ایشالا ازین استرس دربیایم به قول معجزه بریم تو استرس بعدی 🥲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام عزیزم  تب ام که دیشب انقدد عرق کردم خوب شده ان شالله اگه برنگرده  ولی سردرد دارم هم ...

منم بعد انتقالم تب ولرز میکنم دکتر زرنانی گفت باید قبل انتقال ای وی ای جی بزنی

شما تست کرونا ندادی خدایی نکرده کرونا نباشه

سلام عزیزم  تب ام که دیشب انقدد عرق کردم خوب شده ان شالله اگه برنگرده  ولی سردرد دارم هم ...

امیدت به خدا باشه اگه بخواد توی هر شرایطی میگیره اگه نخواد همه کاری هم بکنی نمیشه پس دل ببند بخدا که انشالله برامون بخواد و بشه

اسناد پزشكى خودش ى ارگان جداست يا تو اداره تامين اجتماعيه والا من چون شهرزندگيم شهر خودم نيس ه ...

اسناد پزشکی زیر مجموعه تامین اجتماعی هست. میتونی‌آدرس اسناد پزشکی شهرتونو گوگل سرچ‌کنی‌میاره. یا اینکه‌بری نزدیکترین کارگزاری بیمه نزدیک‌ خونتون بپرسی بهت میگن. آره والا‌ مردا انقد مشغله دارن که‌بیخیال این چیزان منم خودم همه پیگیریاشو کردم. کار‌سختی‌هم‌نیس بری خودشون کامل‌راهنماییت میکنن.

اسناد پزشکی زیر مجموعه تامین اجتماعی هست. میتونی‌آدرس اسناد پزشکی شهرتونو گوگل سرچ‌کنی‌میاره. یا این ...

مرسى عزيزدلم ان شاالله تو دليتو سلامت بغل بگيرى💖💖💖