2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
الهه جون کاذب نیست ? واقعیه ? باورم نمیشه روز عرفه شب عید قربان انتقال دادم اگر شب عید غدیر مثبت بشم ...

مبارکت باشه

الهی سالم بغلش کنی و سالهای سال براش مادری کنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانوما ببخشین میگم من عصرا حالت تهوع میگیرم دیگه نمیتونم چیزی بخورم تا صب دکتر گف دمیترون بخور اگه خوب نشدی یه آمپول b6بزن

حالا میگم اون آمپول ضرری نداشته باشه؟واینکه تو سرمم میشه زد؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
سلام خانوما ببخشین میگم من عصرا حالت تهوع میگیرم دیگه نمیتونم چیزی بخورم تا صب دکتر گف دمیترون بخور ...

سعی کن با قرص کنترل کنی 

سیرابی بخور 

و نزار گشنه بمونی عزیز حجم غذات کم کن زود به زود چیزی بخور 

قرص ب ۶ هم بخوری خوبه 

نسرین جون ببین بعد پنج دقیقه پررنگ تر شد 

مبارکت باشه عزیزم،منم بعداز ده سال بیبی مثبت دیدم،واقعالذت بخشه،انشاالله قسمت همه منتظرا،الهی که امام علی امشب به هممون نظرکنن وعیدیمون روبدن🥲😍😍💖💖💖

سلام بچه ها  امروز روز نهم بی بی زدم و منفی شد  خیلی ناراحتم خدا شرایط منو دید و کاری نک ...

عزیزم هنوز زوده برا ناامیدی. زود زدی گلم. ان شاالله خیره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروشکرالان بهترشدین؟آمپول پروژسترون رو ادامه میدین یاقطعش کردین

من از روزی که مثبت شدم هماتوم داشتم لکه بینی و خونریزی 

هر روز دو تا امپول دارم 

یکی شش صبح یکی شش عصر 

فعلا دارم همچنان 

سعی کن با قرص کنترل کنی  سیرابی بخور  و نزار گشنه بمونی عزیز حجم غذات کم کن زود به زود چ ...

گرسنه که میمونم همیشه خدا گرسنه ولی نمیتونم چیزی بخورم

ممنونم ازت دوستم ۰❤❤

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞

بچها کسی از مامان رقیه خبر داره؟رفت سونو؟

کاربر تمنا مگ بچه ندارن؟دیدم منفی شدن بچها میگن ب زودی مادر میشی خوب مگ مادر نیست الانم ؟از تاپیکاشون متوجه شدم یه دونه پسر دارند

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢