2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045913 بازدید | 684488 پست
سلام دوستان منم الان جواب آزمو گرفتم بتام 1882 باورم نمیشه بعد از 16 سال سختی منم مامان میشم   ...

وااااایییی خدایاشکرت خیلی تبریک میگم عزیزم مامان شدنت مبارک😍😍😍🥰🥰🥰🥰💖💖🌹🌹🌹

اوووو چقدر پس هنوز کار داره من فکرکردم دیگه تموم شد خودشون پیگیری میکنن از طریق دادگاه واریز میشه به ...

اینجا ما رفتیم چک گرفتیم حداقل ۳ ماه دیگه راه داره ن خودتون باید دوباره مراجعه کنید ادارهدکار البته بعد حکم نهایی،اداره کار وارد قسمت مالیش نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تازه انتقال دادین

من دوهفته پیش انتقال دادم منفی شد.

بلاست ۵روزه.هچینگ انجام داد.جنینام همه کیفیت bهستن.

ان شاءالله ماه آینده برم برای شروعی دوباره.

به دکترم برای پی ار پی مشورت کنم.

تزریق ای وی ای جی هم همینطور.

چون من کلا افت پلاکت دارم .

فعلا داذم فولیک اسید وفرتیل میخورم.

برای پی آرپی ناشتا نمیخاد.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

دوستای گلم من  این ماه ال دی خوردم ک بعدش تو سوم پری استرادیول شروع کنم واین ماه نینی هامو ببرم خونه ولی خب مشکوک به کووید شدیم  مشکلی نیست دوباره بعد پری از سومش یه ماه دیگه ال دی بخورم اذیت نمیکنه بعدا ضخامت اندومترو ومشکلی ایجاد نمیکنه

سلام عزیزان خیلی نگرانم کسی این شرایط  رو داشته؟ از زمان مثبت شدنم یه روز درمیون لک میبینم میتر ...

اصلاااا بهش فکر نکن عزیزم خارج رحمی درد وحشتناک داره.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ما روز انتقال سه نفر بودیم هر سه تامون مثبت شدیم اولی خانمی بود ک از انتقال اولش ی پسر داشت اینم ان ...

عزیزم مبارک باشه 

انشالله بارداریت رو بسلامتی بگذرونی 

اول اینکه دکترتون کی بود؟

دوم اینکه داروهای انتقالتون چیا مصرف میکردید؟

سوم اینکه ویتامین خاصی هم مصرف میکردید؟

و چهارم اینکه کار خاصین انجام دادید برای ایجاد شرایط بهتر😅

سوال زیاد پرسیدم ممنونم بابت وقتی ک میگدارید و پاسخ میدید 😁خدا خیرتون بده 

سلام میترا جان دو روز قبل انتقال. خون میگیرن .پلاکت‌ها رو جدامیکنن وداخل رحم تزریق میکنن.

داخل رحم؟خطرناک نیس؟

من prpمیکنم ولی صورتمو😂😂

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
سلام دوستان من تو سیکل انتقال هستم لک خیلی جزئی دیدم اندازه یک چهارم عدس  ۲ روز پشت هم. آمپول پ ...

نگران جنینات نباش اگه سه روزه بخان انتقال بدن تا وقتی که برای انتقال داخل اتاق عمل نرفتی جنینات رو درنمیارن. ذوبشون دقیقا نیم ساعت طول میکشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم .مدارک انتقالم گرفتم توش هزینه هچینگ هم بوده یعنی انجام دادن.دفعه دوم انجام داده بودن.کلا ...

آفرین فقط ببین خودت و خانوادت چی میخواین اگه با اومدن یه فرزند دیگه دلتون شاد میشه و زندگی به کامتون شیرین تر میشه حتما باید به دل خودتون و اولویت خودتون اهمیت بدین حرفای بقیه هم کشکه ببخشید ولی اصلا به چپتم حسابشون نکن...

خیلی خوبه که همیشه امید داری و تلاشت و میکنی مطمئن باش بخاطر همین روحیه و امیدت خدا جواب زحماتت و میده... من و همسرم هر سری که منفی شدم کلی ناراحت شدیم و گریه کردیم ولی باز از فرداش دوباره شروع کردیم از اول برای تحقق آرزومون... ما 3 سال درگیر بودیم اما اندازه 10 سال دوندگی کردیم چون حتی یک روز هم از پا ننشستیم و همش در حال دویدن بودیم ماهی نبود که من دارو و هورمون استفاده نکنم،، قربون خدا برم بالاخره جوابمونو داد... 

واقعا فقط همه چیز به خواست خداست و بس خراش و چسب و هچینگ و... هم بهانست،، انشاالله اینبار دیگه به لطف خدا دامنت سبز میشه و یه خواهر و برادر به پسرکوچولوت هدیه میدی🥰🤩

دوقلو باشه بهتره🤣🤣بچه کاااامل از تنهایی در میاد🤪🤪