2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045837 بازدید | 684484 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان فريناز ميگه بالاي١٤٠ دختره من اشتباه گفتم  البته طبق سونو قلب نه ان تي ايجووووونم خد ...

سونوی قلب اصلا نگفت ضربان قلب رو ولی فکر کنم هرچی سن بارداری بیشتر میشه ضربان قلب میاد پایین، اوایلش حداقل ۱۶۰ هستن بعد از ان تی یکم میاد پایینتر

سونوی بعد عمل گفت ۱۵۳

من سر پسرمم یادمه ۲۰ هفتگی حدود ۱۴۵ تا ۱۵۰ بود.

ولی انگار میگن دختر ضربان قلبش سریعتر از پسر میزنه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مخاط رحم منظور همون ترشحات دیواره رحم و شرایط برای جایگیری جنین هست اگر کسی خشکی داشته باشه ک باعث ...

راست میگی این همه هزینه می کنیم این تقویتی ها که رحم بهش نیاز داره ان شاالله یا فرتیل سی ام میخرم یا ال آرژنین

خدا خیرش رو بهت بده

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
نمیدونم راهنمایی تون کردن یا ن جلو نیومدم ک ببینم ولی جمیدم چون خودمم از کارفرمام شکایت کرده بودم حک ...

اوووو چقدر پس هنوز کار داره من فکرکردم دیگه تموم شد خودشون پیگیری میکنن از طریق دادگاه واریز میشه به حساب🥲 آخه از شوهرم قبلا شماره کارتشو گرفته بودن

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
عاااااااااره ولي اينايي كه تو زايمان يهو جنسيت تغيير ميكنه خيلي بده اونروز تو اينستااا يدونه دي ...

دوست منم بهش گفتن صددرصد پسره این رفت سیسمونیشو کامل خرید سونو بعدیش رفت گفتن دختره حالا یکی از سونوگرافیای معتبر بود مثلا😑😂😂هیچی دیگه لباسارو برو عوض کرد بنده خدا 

مرسی عزیز دلم ان شاالله توام با همین انتقال و نی نی مامان میشی 😍😍 شما کی میری برای انتقال ؟

من میخوام‌دوباره پانکچر شم‌ عزیزم ،دکترم.گفت این‌پریود نه پریود بعدیت بیا‌ اما شاید دکتر رو‌عوض کنم ،احتمالا بیام‌ تهران‌ ببینم‌چی میشه‌، فعلا یکم استراحت‌کنم واللا خسته ام‌،مغزمم درست حسابی کار نمیکنه‌فعلا

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان من شیاف پروژسترون میزارم بعدش خارش میگیرم چه پماد موضعی میتونم استفاده کنم؟؟؟

منم مثل توام حساسیت دارم.از مرکز پرسیدم گفت چیزی استفاده نکنی بهتره ولی دیدی خیلی حالت بده پمادموضعی مقعدی یکم بزن.