2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
عزیزم‌اینجوری نگو واقعا به تعداد جنین نیست  چه فایده داشت وقتی ۱۰ جنین انتقال دادم نشد ؟؟؟&nbs ...

کاش اصلا هیچکی نره ای وی اف 

ب خدا خیلی دوران سختیه 

خدایااا ینی میشه غصه ام تموم شهر😢😢😢

ما تابستون پارسال شهریور ماه رفتیم مشهد..صبحا خیلی زود ربع ساعت قبل نماز صبح میرفتیم حرم...خلوت بود ...

وااای ممنون عزیزم ک یادم انداختی بلکل فراموشم شده بود‌. خدا خیرت بده❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اله جانینان مواظب خودت باش عزیزم  یه چی بگم فاطمه دوستم زینب رفت مشهد اومد خونشون ماه بعد طبیع ...

الهییییییی. منم یکی از دوستام همین جوری شد بچه دارشدن شون. البته اونا همون اول زندگی شون بود.

الهی ک بزووووودی قسمت بشه دوباره بیای😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم ان شاالله که زیارتت قبول باشه سری بعد با بچع های نازت بری حرم از صحن گوهر شاد برید خیلی ب نسبت ...

😍😍😍❤️❤️❤️

دوستان شما پنیر ماست و شیرو دوغتون و پاستوریزه استفاده میکنید یا محلیم استفاده میکنید؟کلا لبنیات محل ...

پنیر پاستوریزه

شیر و ماست و دوغ محلی

البته ماست و دوغ و خودم درست میکنم با همون شیر محلی ای که میخرم...فقط اینکه شیر و بعد اینکه جوش اومد رو شعله کم میزارم ده دقیقه بجوشه قشنگ...

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبین؟ از ۲ ماه قبل ال آرژنین، کوآنزیم کیوتن، ویتامین های A,E، زینک سلن ...

.خداروشکر.ممنون عزیزم خوبم خداروشکر.من شاید سه یا چهارماه دیگه وارد سیکل بشم اگه از الان اینارو بخورم زیادی نمیشه اشکالی نداره؟

توی اینترنت سرج کردم ترکیباتش ال ارژنین هم داشت  مامان سوفی ال آرژنین واسه ضخامت خوبه؟ضخامت من ...

فدات شم من همیشه مشکل ضخامت داشتم، خیلی کارها کردم برای ضخامت و خدارو شکر هیچوقت سیکلم کنسل نشد، به ۷ رسید

من روزی ۶ گرم ال آرژنین میخوردم میشد برابر ۶ تا قرص ال ارژنین ۱۰۰۰

روزی ۲ تا ویتامین ای ۴۰۰

روزی یه دونه ویتامین دی ۱۰۰۰

هرشب قرص آهن

روزی یک قرص منیزیم

هر روز امگا۳ با دوز بالا

اینها رو از یکی دو ماه مونده به شروع سیکل سروع میکردم

من فرتیل سی ام هم میخوردم ولی ماده اصلی تو فرتیل سی ام همون ال آرژنین هست و مهم اینه که اونو مصرف کنی. سعی کن پودرشو پیدا کنی که مصرفش راحت باشه، قرصهاش خیلی بزرگن

غذا هم ، گوشت و آب قلم بخور حتما ، ماهی بخور، سبزیجات هم خیلی برات خوبه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
زیاد روی نمیکنم.بعد هم از جای مطمینی تهیه میکنم. دکتر تغذیه که اوایل گفت فقط پاستوریزه ولی خب یه ع ...

عزیزم خیلی مراقب خودت باش و اصلا اصلا هیچ چیزی که پاستوریزه نشده مصرف نکن

ضرر نگهدارنده ها به اون بدی نیست و اصلا قابل مقایسه نیست با ضرری که محصولات پاستوریزه نشده میتونن داشته باشن

اینو بخون

لینک : https://redmag.ir/عفونت-لیستریا-علائم-پیشگیری-و-درمان/

https://redmag.ir/عفونت-لیستریا-علائم-پیشگیری-و-درمان/ 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آی گفتی من روز ۱۳رفتم ۷۰ بود بیچاره فسقلیام اونقد آزمایش تکرار کردم😭😭😭😭که خون هم نرسید رشد نداشت ...

واااا به تکرار چه ربطی داره دختر

مشکلات مختلفی باعث میشه قلب تشکیل نشه یا پوچ بشه بارداری

اصلا به تکرار بتا ربط نداره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
.خداروشکر.ممنون عزیزم خوبم خداروشکر.من شاید سه یا چهارماه دیگه وارد سیکل بشم اگه از الان اینارو بخور ...

فکر کنم چهار ماه زیاد باشه برای ویتامین های A و E

مگر اینکه یکی دو روز در میون بخوری

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خانما هرکی میتونه ترو به امام رضا قسمون میدم برام ی ایت الکرسی بخونین گره کار همسزم وا شه 😭😭 ...

خوندم عزیزم، ان شاالله هرچه زودتر گره کارتون باز بشه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
استرس دارم دیگه نمیتونم دوستام روز ۸انجام داذن

عزیز من بدن شگا با دوستانتون یکی نیس خیلی زوده داروهاتو استفاده کن و استرس نداشته باش و صبر کن تا ۱۴ انتقال

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 

[QUOTE=244844799]خانما هرکی میتونه ترو به امام رضا قسمون میدم برام ی ایت الکرسی بخونین گره کار همسزم 

عزیزم من حتما میخونم ان شاالله گره از کارتون باز بشه و ان شاالله خیلی زود هم خبر بارداریتو بدی🤲🏻🤲🏻

ب یمن قدم اون تو دلیت کاروبار باباش سامان بگیره😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم