2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046033 بازدید | 684497 پست
فکر کنم چهار ماه زیاد باشه برای ویتامین های A و E مگر اینکه یکی دو روز در میون بخوری

همین کارو میکنم یا ویتاین EوAرو فعلا نمیخورم یا اینکه سه روزی یکبار میخورم.مرسی عزیزم خداخیرت بده .اصلا ویتامین نخوردم فعلا حتی فولیک اسید هم شروع نکردم بخورم.انشاالله این مولتی ویتامین هارو تهیه بکنم میخورم.بازم مرسی😘😘🙏🙏🌺🌺

سلام دوستان امیدوارم همگی خوب باشید.

آزمایش بتا باید ناشتا باشم؟

من صبحانه خوردم و رفتم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان امیدوارم همگی خوب باشید. آزمایش بتا باید ناشتا باشم؟ من صبحانه خوردم و رفتم.

سلام عزیزم.نه‌ عزیزم ربطی به صبحانه نداره .مشکلی نیست .بسلامتی .انشاالله که مامان شدی و خوشحالمون کنی 😘😘🤲🤲🤲

سلام عزیزم.نه‌ عزیزم ربطی به صبحانه نداره .مشکلی نیست .بسلامتی .انشاالله که مامان شدی و خوشحالمون کن ...

آمین عزیز دلم❤️😘

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
عزیزم در کنار قرص فرتیل سی ام دیگه چه چیزهای میخوردی که ضخامتت خوب شد؟

عزیزم من از دکتر زنان پرسیدم گفت برای ضهامت همین فرتیل سی ام روزی سه تا مصرف بشه فقط نمیدونم از وقتی که سیکل شروع میشه توی پریودی میشه استفاده کرد یا بزاری پریودی تموم بشه

خیلی فکرم مسغوله معجزه جان  همش میگم چی میشد جنینای منم A بود کیفیت اش  زیاد بود تعدادش ...

اصلا به گرید نیست من تا حالا ۹ تا جنین گرید A انتقال دادم همه هم منفی شدن⁦☹️⁩🥺

باید خدا بخواد هر دفعه جنین شناس می اومد میگفت وااای چه جنین های عالی ولی اخرش منفی😭

خدا بزرگه ان شاء الله به حق امیرالمومنین علی علیه السلام به زودی با اومدن یه نی نی دلت شاد میشه

ممنون عزیزم الهی تو هم به حاجت دلت برسی 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
رفتی ازمایش؟انشاالله که دست پر برگردی و خوشحالمون کنی عزیزم😍🤲❤️

ان‌‌ شالله‌ عزیزم.تنت سلامت باشه❤️😘

پنیر پاستوریزه شیر و ماست و دوغ محلی البته ماست و دوغ و خودم درست میکنم با همون شیر محلی ای که میخ ...

منم محلی میخورم همیشه مامانم درست میکنه ما کلا از مغازه نمیگیریم 

مشکلی نداره زی زی جون ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام دوستان عزیزم.  کسى بعد انتقال، خونشون پله زیاد داشته؟ براى آى وى اف موفق چکار کرده ؟

من رفته بودم خونه مادرم اونجا داشت سه روز یه بار میومدم پایین میرفتم امپول میزدم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️