2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046035 بازدید | 684498 پست
هر روز ذكر فالله خير حافظااا و هوارحم الراحمين ان شالله خود خدا محافظ تو دليات هست😍مباركم باااااشه ...

ممنونم عزیزم هرروز ال یاسین میخونم 

این ذکرم میخونم 🙏🙏 ایشالا خدا به دل هممون نگاه کنه بچه هامون صحیح ‌و سالم بغل بگیریم 🤲🤲

میگم شما روز چند سونو ساک و قلب رفتین ؟ 

به من گفتن ۵ هفته برم سونو ساک 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم هرروز ال یاسین میخونم  این ذکرم میخونم 🙏🙏 ایشالا خدا به دل هممون نگاه کنه ...

قبول بااااشه عزيزم😘

من ٣٥ روز بعد انتقال براي قلب رفتم

ولي سونو ساك فك كنم دكترم نكرد چون روز١٨ ام كه بتام شد١٤٠٠ فقط گفت داخل رحمه همين

قبول بااااشه عزيزم😘 من ٣٥ روز بعد انتقال براي قلب رفتم ولي سونو ساك فك كنم دكترم نكرد چون روز١٨ ا ...

چقد خوب 

ینی ۲۰ روز بعد بتای مثبت قلب تشکیل شد ؟ 

کاش به منم میگفتن ساک و قلب رو باهم برم 

۲ مرداد نوبت سونو ساک دارم 

بعدش انتظار برا تشکیل قلب خیلی سخته 

میگن ۸ هفته باید برم برا تشکیل قلب 

بچها من امروز روز نهم انتقالم بیبی زدم منفی شد ولی کمر درد شدید دارم با پا درد گرفتگی زیر شکم ولی دی ...

عزیزم منم روز هشتم بیبی زدم منفی بود خیلی غصه خوردم‌دیگه نزدم‌ تا‌روز ۱۲ که زدم‌مثبت بود. جنینامم بلاست و ۵ روزه بود. بنظرم‌خیلی زود زدی. منم‌پادرد داشتم و دل درد پریودی اصلا امید نداشتم‌ مثبت باشم ولی شدم. خواهشا امیدتو از دست‌نده روز‌۹ چیزی مشخص نمیشه واسه من حتی روز ۱۴ هم‌ هاله بود تازه

بچه هاا اگه مثلا جنین لانه گزینی نکنه روز چند جذب یا دفعه میشه؟😅🤔 من که بدون علائم ترینم😩

به علایم نیست عزیزم اصلا به علایم فک نکن بدن ها متفاوته همینجا خیلیا بدون علامت بودن ولی مثبت 

بچه هاا اگه مثلا جنین لانه گزینی نکنه روز چند جذب یا دفعه میشه؟😅🤔 من که بدون علائم ترینم😩

ان شاالله كه نه جذب ميشه نه دفع ميشه😒داره محكم ميچسبه به دل مامانشون

من موقع انتقال سرمو تكون دادم بعد بچه ها جزنكاتي كه بهم ميگفتن ميگفتن سرتو تكون ندياااا

قشنگ ته دلم خالي شد

منم خيلي مثبت انديش نبودم بگم ميگفتم صد در صد مثبتم

ولي واقعااا نه مثبت شدنشووو خوب ميدونستم نه منفي شدنشووو فقط طلب خير ميكردم همين ،گرچه ته دلم دوست داشتم مثبت بشه ولي نتيجه برام مهم نبود (استرسم ميگرفتم باز عميق كه فك ميكردم اروم ميشدم)فك كنم تنهااااا حركتم تواين سالاي عمرم بود كه انقد ميشد بگي راحت تر بودم و حرص بعدشوووو نميخوردم

ان شااله كه براي شماااا هم مصلحت و خير خداااا با خواسته دلت يكي ميشه و صاحب دوقلو ناز ميشي مامان زينب جان❤️💋😍

از مهربون٢١ نغمه٩٩ ساره رزانا ريحانه و مراد خبري نيس ديگه؟

نه خیلی وقته نیامدن یا حداقل من چیزی ازشون ندیدم

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
چقد خوب  ینی ۲۰ روز بعد بتای مثبت قلب تشکیل شد ؟  کاش به منم میگفتن ساک و قلب رو باهم بر ...

عاره عزيزم دقيقااا سه هفته بعدش

الان شما كي انتقال داشتي؟

بعضي بچه ها فك كنم اينجوري رفتن سونو ساك و قلب باهم بااااشه

ولي اكثرا دوسونوعه بودن