2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
بچه هااا من تو اين دوهفته رژيم ديابت يبوستم خيلي شديد شد. هر سه روز يبار دفع دارم اونم كامل نيست ديش ...

عزیزم شربت لاکسی ژل قبل غذاهات بخور، برای من که آب روی آتیشه، امتحان کن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم سحر جان. زیارت شمام قبول😍 خوبی عزیزم؟ عمل خوب بود؟ من ی ۴۰ صفحه اینا عقبم هنوز همه پیام ...

خوبم خدا رو شکر، الان خیلی بهترم الحمدالله 🤲🌹

بله عزیزم شکر خدا خوب بود عملم، تا دیشب یکم اذیت بودم، یکم خونریزی و انقباض داشتم ، موقع ترخیص بهم پرولوتون زدن شکر خدا الان بهترم، دلم به دعاهای خیر شما گرمه که خدا نگهدار جنین هامون باشه 🤲⁦❤️⁩

ان شاالله خیلییییی زود خبر بارداری شما سوپرایزمون کنه 😍😍🤲🤲

سلام سحر جان خوبی عزیز  خونریزی قطع شد  حالت چطوره خانمی

سلام عزیز دلم، خوبم شکر خدا، بله به دعای خیر شما امروز خیلی بهترم الحمدلله ، شما و نی نی ها خوبین؟ 😍⁦❤️⁩

اخ من سر پسرم خيلي لكه بيني داشتم همه ميگغتن پسره ولي اينيكي رو نداشتم كه😂ولي بازم پسره احتمالا😊

ای جانممم، من میگم ۲ تا هم جنس خیلی خوب با هم بزرگ میشن و با هم رفیق میشن 😍⁦❤️⁩

زدم hcg ولی ازاد نشد وقتی نخواد نمیشه⁦☹️⁩

سلام عزیزم 

من هم یکبار سیکلم بخاطر عدم رشد کافی فولیکول کنسل شد. سیکل بعدی احتمالا بهت داروی تحریک تخمدان میده، اگر نداد این رو حتما به دکترت بگو انجام بده که خیالت از بابت رشد فولیکول راحت بشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نمیدونم چرا پشیمون شدم تو دلم گفتم قبلنم فرسادی ولی امام رضا ندید پیامم پاک کردم ولی ...باشه عزیزم

پشیمون نشو قربونت برم. هر چند ک از  خودت ائمه روایت داریم که وقتی خواسته ای دارین و ب زبون میارین قبل  ازنکه گوش تون اونو بشنوه امام معصوم میشنوه. مطمئن باش امام   رضا ک امام  رئوفه هم دیده هم شنیده ولی خب بحث استجابت دعا ی چیزیه  ک خدا طراحی  های زیادی داره براش . ان شالله ب همین زودی خوش خبر میای

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من خیلی در موندم نه وقتی برام مونده و نه شرایط ادامه دادن فقط ازتون میخوام  دعا کنین خدا معجز ...

دور از جونت عزیزم 

الهی خدای مهربان به بهترین شکل ممکن دلتو به زودی زود شاد کنه و دامنت رو به وجود دو قلوهایی سالم و صالح سبز کنه و امسال پایان فراق و انتظار باشه

در حرم مطهر آقا جان مان علی بن موسی الرضا ع ب یادتون هستم. امروز اولین زیارتم رو ب نیابت از همه خانو ...

زیارتت قبول خانم گل 

التماس دعای خیر  

حاجت روا برگردی عزیزم

الهی مرا  آن ده که آن به 
عزیزم ال آرژنین بخر، اثرش از اون بیشتر هم هست

توی اینترنت سرج کردم ترکیباتش ال ارژنین هم داشت 

مامان سوفی ال آرژنین واسه ضخامت خوبه؟ضخامت من با استرادیول نرفت بالا

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
انشالله عزیزم ، انشالله کارات با موفقیت پیش بره‌ و خدا معجزه شو بهت نشون بده 

مرسی عزیز دلم ان شاالله توام با همین انتقال و نی نی مامان میشی 😍😍 شما کی میری برای انتقال ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...