2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
ممنونم عزیز دلم. از شمام قبول باشه چون شمام تو  دل من زیادت رفتین. ابجی دعا کن برامون . دیشب ت ...

بلا بدور باشه 😱😱خدارو شکر که سلامتین 🙏🏻🙏🏻 خیلی مواظب خودتون باشین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اگه خدا بخوام وسط سیکل باید برم دکتر داروهام رو بگیرم و سیکل رو شروع کنم 

انشالله عزیزم ، انشالله کارات با موفقیت پیش بره‌ و خدا معجزه شو بهت نشون بده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ivfکلی داروی هورمونی داره وهزینه ی بالا تقریبا ۵۰ نومن اینا توش ناامیدی داره درد داره بارداریش ...

عزیزم چیکار کنم هیچ راه مطمئنی بجز این راه نیست  راستش هزینش خیلی زیاده به خداوندی خدا قسم که دلم به آی وی اف کردن نیس......

سلام دوستان من نه لک بینی دارم نه چیزی .میگم کی میخواد پریود بشم پس؟ چون موعدهای پریودی من تهوع داش ...

سلام میترا جان سه تا پنج روز طول میکشه 

غذاهای قاعده آور هم نخور

اجازه بده به طور طبیعی پریود بشی 

نگران نباش برای من تا هفت روز هم تاخیر داشته 

ممنونم عزیز دلم. از شمام قبول باشه چون شمام تو  دل من زیادت رفتین. ابجی دعا کن برامون . دیشب ت ...

فاطمه جان زیارتت قبول ، سلام منو به آقا امام رضا برسون

انشاءالله بلا دور باشه ازتون ، به فضل خدای مهربان مادر شدنت اونجا امضا بشه

ای جااان عزیزم من پارسال رفته بودم مشهد یه دست لباس نوزادی خریدم رنگش هم زرد گرفتم ک ب دوتا جنسیت بخ ...

ای خدااااا، مبارکتون باشه 🤲 چقدر خوب که اولین خریدش از مشهد بوده 😍

ما هم دوران نامزدی رفتیم مشهد یه دست لباس نوزادی دیدیم دلمون ضعف رفت خریدیم ولی پسرونه ست 😁😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
وااای خدای من اخه ای وی ای جی سخت پیدا میشه  چرا خدا اینکارا رو با ما میکنه چه گناهی به درگاهش ...

عزیزم ببینید ما گناهمون اینه که خوشبختی و خوشحالیمون رو به شرط بچه دار شدن گذاشتیم وگرنه خیلی ها خودخواسته بچه دار نمیشن و از زندگی لذت میبرن دونفری .من مطمئنم حداقل در مورد خودم که بچه دار هم بشم بازم اعصاب خوردی و نق نق رو تو زندگی دارم.کلا اگر ادم واقع بین باشه میدونه که تو این شرایط ادم نمیتونه ی بچه رو خوشبخت کنه ولی ما به خاطر روان و سبک زندگیمون خودمون رو گرفتار این کار کردیم .این نظر شخصی من بود 

اره بخدا ولی یه عده هم مجبورن برن سراغ جنسیت خیلیاهنوز تفکرشون اینه که اولاد فقط پسر همینا به کسانی ...

آره توی سونوگرافی که بودم دیدم یه زنه استرس داشت که بچش بازم دختر نباشه 😐😐😐

خدا همه رو به راه راست هدایت کنه 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم