2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
میشه لطفا جواب منو بدید؟؟؟ من ۱۰ روز پیش آخرین استرادیول رو خوردم هنوز پری نشدم طبیعیه؟؟

عزیزم بعدش پروژسترون نخوردی؟

چند روز استرادیول خورده بودی و روز چندم پریودت قطع کردی؟

معمولا استرادیول بدون پروژسترون پریود رو بهم می‌ریزه و خونریزی رو خیلی کم می‌کنه و حتی گاهی لکه بینی میشه بجای پریود.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بچه ها جواب آزمایش من منفی شد  بازم خداروشکر

ای خدا، متاسفم ... 😔😔💔💔

از صمیم قلبم دعا میکنم بهترینها برات رقم بخوره و خودت طبیعی باردار بشی بدون هیچ سختی و رنجی در سلامت و آرامش کامل 🤲⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها جواب آزمایش من منفی شد  بازم خداروشکر

واي تمنااا😭😭😭😭

نميدونم چي بگم واااقعااا🥺

اگه ميتوني همسرتووو راضي كني يمركز ديگه رو انتخاب كن ان شالله اينسري نتيجه بگيري

ان شالله بحق مولا علي بياي از معجزه زندگيت بگي كه طبيعي باردار شدي🙏

میترا و تمنا جان اصلا نا امید نشین..سری بعد با قدرت بیشتری شروع کنید..تغذیه سالم ،ورزش رو از الان انجام بدین انشالله دوباره انتقال میدین و مثبت میشید ..

من پارسال دقیقا روزی مثل امروز یعنی ۲۳ تیر تو بیمارستان بستری بودم و داشتم با درد جنینی رو که با هزار نذر و نیاز انتقالش مثبت شده بود بخاطر مشکل ایمنی بدنم  توی ده هفته سقط میکردم..داغون شدم تا چندین ساعت فقط به یه تقطه نکاه میکردم و با کسی حرف نمیزدم فقط میگفتم چرا من..این چه بلایی بود سرم اومد...

همونجا بود که گفتم تسلیم نمیشم..گریه هم میکردم اما روزای بعد دوباره ورزش تغدیه سالم.تفکر مثبت. شروع کردم.  بهمن ماه ۱۱/11 دقیقا روزی که بایستی زایمان میکردم دوباره انتقالم مثبت شد..و امسال باز ۲۳ تیر ماه یعنی امروز توی هفت ماه اخرین سرم ای وی ای جیمو رو تو همون بیمارستان روی همون تخت که پارسال بستری بودم زدم..

امیدتون به خدا باشه  داره ما رو نگاه  میکنه و بدون جواب نمیزاره. فقط ادامه بدین و تسلیم نشین.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝