2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
خواهرشوهرم میگه رها دیگه خودت این اسمو انتخاب کردی🤣

خدا حافظشون باشه😋😋😋

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی جانم منم خوبم خداروشکر منم میدونم ضرر داره باید یه فکری بکنم کمتر گوشی دستم بگیرم عذاب وجدان دا ...

خداروشکر که خوبی ،سلامت باشی من ‌‌‌‌‌‌‌‌والاخودم حساب کردم میشم 4 هفته بازم نمیدونم ،الهی آمین انشاالله کلی چشم براهم 🥺 

ما همه مون ماهیتابه های آنا رو لازم داریم 🍳🍳🍳😂😂😂😅

از ماهیتابه گذشته عزيزم باید بگردیم دنبال یه چیز بزرگتر محکمتر و سفت تر 

من نمیدونم چرا دوستان آنقدر نا امید هستن 

چرا همش لفظ نه میارن 

چرا امید ندارن

خدا میگه تو وقتی امید نداری، به رحمت و بزرگی من شک داری چه کنم برات 

من دفعات قبل پریود هم میشدم با اینکه آمپول و شیاف داشتم ولی میرفتم آزمایش میدادم میگفتم شاید یک درصد باردار باشم 

اینا هنوز وقت از نرسیده 

نمیدونم چرا همش میگن نیست نمیشه و... 

پادرد رو هم از اولش داشتم تو گرما پتو رو پام بود فقط ان شاالله خيره

فریناز با دل پاکت برای منم دعاکن با انتقال سومم حامله بشم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
از ماهیتابه گذشته عزيزم باید بگردیم دنبال یه چیز بزرگتر محکمتر و سفت تر  من نمیدونم چرا دوستان ...

نسرین جان میدونی چرا؟ از بس که شکست خوردیم تو زندگیمون من ب شخصه خیلی شکست داشتم میترسم دل ببندم نشه اونوقت خیلی میشکنم 😔😔وگرنه که من میدونم اگر خدا بخواد جنین D ام ادامه میده ب رشدش نخواد هزار تا بلاست انتقال بدی نمیشه 😢😢

اما چ کنم که خیلی ادم بدبختی ام 🥺

کوثرجان اینجور موقع ها معمولا دکترا قرص یا پودر منیزیم میدن برا کاهش دردش خیلیا مث شما تو دوران بارد ...

سلام عزیزم ممنونم که وقت گذاشتی منم الان شنبه رفتم به دکتر میگم دیگه شنیدم ازمایش مینویسن بعد بهت دارو میدن 

من خودم کم خونی دارم گفتم شاید اون اذیتم میکنه نمیدونم 

شک داشتم از بارداری باشه که نسرین جون خیالمو جمع کرد الانم شما میگین پس یه چیز تو بدنم کمه این طور میشم 

انتقال دادی عزيزم؟ 

نه‌ گلم خدابخواد برج ۶ میرم..التماس دعا

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
نسرین جان میدونی چرا؟ از بس که شکست خوردیم تو زندگیمون من ب شخصه خیلی شکست داشتم میترسم دل ببندم نشه ...

دورت بگردم درکت میکنم میدونم سختی کشیدی 

ولی توکل کن به خدا 

امید داشته باش 

منظورم فقط با شما نبوداااااا کلی گفتم 

باور داشته باشید انرژی مثبت بدید بگید مادرید 

با جنین حرف بزنید 

بگید بمون برام اون شاید نشنوه خدای اون میشنوه 

باور باور باور 

امیدوارم مادر شده باشی تمام این دغدغه ها رو فراموش کنی عزيزم 

به سلامتی عزيزم انشاالله با این انتقال مادر میشی گلم  توکل کن به خدا

ممنون گلی..خدا از زبونت بشنوه الهی