2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکرم جان بنده خدا خودشم میگه خیلی کارا داریم باید انجام‌بدیم و... با حوصله هست عین من نیس

فردا ازمایش داری عزیزم ؟ان شالله ک خدا معجزشو نشونت بده با یه بتای تپل بیای 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزيزم لكلانهگزيني بوده اون تازهاول. راهيچرامنگوشيمهنگكردهفاصلهنميندازه اميدوارمبتونيبخوني🤦🏻‍♀️🤦 ...

😄😄😄😄آره فهمیدم چی گفتی 

من سر دخترمم بعد معاینه به لک بینی افتادم که بعدا متوجه شدن دهانه رحم زخم هستش امیدوارم خیر باشه

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
فردا ازمایش داری عزیزم ؟ان شالله ک خدا معجزشو نشونت بده با یه بتای تپل بیای 💜

پس فرداس آزمایشم.امروز ۱۴ انتقالم.

انشاله معجزشو برام نشون میده.

نذر کردم مثبت بشم برم تو بهزیستی یه دونه بچه سرپرستی کنم هزینه هاشو بدم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 

خواهرا اون روز ناراحتتون کردم‌ اومدم بگم از مرکز زنگ زدن یکدونه تخمکم جنین‌شده  ،چون امید نداشتم اینجا میگفتن زنگ بزن بپرس عجیب میامد به‌نظرم‌ اما خودشون‌زنگ زدن‌گفتن 

@معجزه_۹۷

@رادیس۱۲

@farinazzz‍ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خواهرا اون روز ناراحتتون کردم‌ اومدم بگم از مرکز زنگ زدن یکدونه تخمکم جنین‌شده  ،چون امید نداشت ...

ای جااانمم گرید اش چیه ؟ کی میری انتقال؟؟؟

اره ب منم خودشون زنگ زدن

چقد اون زنگ شیرین بود😍

ای جااانمم گرید اش چیه ؟ کی میری انتقال؟؟؟ اره ب منم خودشون زنگ زدن چقد اون زنگ شیرین بود😍

نمیدونم‌گریدش چیه ،فعلا به انتقال دل نبستم چون باید از فریز هم‌در بیاد ،یکی دو مرحله نیست‌که😔 پیر شدیم‌اوی این راه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ببين من جوري بودم ميگفتم خداروشكر كه دوقلو نشد وگرنه رسما جون داده بودم انقد شرايط سخت بود ٦ ماه اول ...

اگر تو ی. موقعیت دیگه خدا ب منم لطف کرده بود نگهش. میداشتم با دل و. جون... کاش پسر منم دوسالش بود یا حتی یکسال.... من امیدم نبود ک. اصن باردار بشم وگرنه دستگاهی چیزی میذوشتم ک نشه.. مراقبم بودیما ولی کاش سفت تر

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻