2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست
عاره 😢جنين داره خداروشكر ان شالله قبل انتقال طبيعي باردار بشه🙏🌹

خوب خداروشکر که جنین داره 🙏🏻 واقعا امیدوارم تا قبل انتقال بعدیش طبیعی باردار بشه 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الهی امین ،انشاالله میاد بهمین زودی خبر مامان شدنشو میده 😍🤲❤️

الهی امین 🙏🏻🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من قبل از پانکچر آزمایش تیروئید گرفتن ، برای همین می‌دونم که باید کمتر از ۲,۵ باشه. ان شاالله ی ...

قربونت برم ممنون ان شاالله 

ان شاالله که شما هم ب سلامتی نی نی نازتو در آغوش بگیری 😍

سلام عزیزم، خواهش میکنم، تا هرجا که بتونم تجربیاتم رو در اختیارت میذارم امیدوارم مفید باشه و بدردت ب ...

قربونت عزیزم ممنونم گلم     امروز دوفامدم تموم شد حالا میرم تو انتظار ببینم خدا چی میخواد 

سلام عزیزدلم شما خوبی؟ ما خوبیم به خوبیت مهربون  انشاءالله به حق این اعیاد خیلی خیلی زود این ر ...

سلام عزیزم  قربونت برم منم خوبممم ..چشام کلی قلب قلبی شد از حرفت مرسی که به یادم بودی 😍😍😍 ممنونم از دعای قشنگ 😍😍 امیدوارم همیشه تنتون سلامت و دلتون شاد باشه 🙏🏻🙏🏻واقعا این تاپیک پر از حس مثبت هستش همه مثل خواهر میمونن 🙏🏻🙏🏻منم خیلی حس خوبی از همه دوستان میگیرم تن همشون سلامت باشه . 

سلام بچه ها من خدا رو شکر تو ۶ هفتگی رفتم سونو قلب جنینم دیده شد،اندازه جنینم ۳ میلی متر بود خوبه ان ...

مبارک باسه عزیزم ان شاالله به سلامتی بقیه اش هم طی بشه 🙏🏻

من سری اول انتقالم اینطور شد..به شوهرم گفتم مطمینم مشکل از بدن خودمه..این لانه گزینی کرده ولی یه چیز ...

سلام شما دارو چی خوردی واسه مشکل ایمنی؟ دکتر به من پرینزولون داده و آنوکسا  

سلام شما دارو چی خوردی واسه مشکل ایمنی؟ دکتر به من پرینزولون داده و آنوکسا  

سلام عزیزم..پردنیزول ۵..هیدروکسی کلروکین.انوکسا ۴۰۰۰..اسپرین..سرم ای وی ای جی تا ماه هفتم.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
دوستان من امروز مجدد بی بی زدم همون دو خط یکی کمرنگ یکی پررنگ افتاد چرا اون یکی پررنگ نمیشه میترسم ا ...

عزیزم‌نگران نباش تو آی وی اف که خارج از رحم اتفاق نمیفته. منم ۷ تا بیبی زدم هر ۷ تاش یکی کمرنگ افتاد اکثرا همینطورن چیز مهمی که نیست. مهم اینه که مثبت شدی مبااارکه😍

عزیزم‌نگران نباش تو آی وی اف که خارج از رحم اتفاق نمیفته. منم ۷ تا بیبی زدم هر ۷ تاش یکی کمرنگ افتاد ...

سلام مهراوه جان شبت بخیر.

شما روز چند بیبی زدی؟امپول اچ سی جی زده بودی؟من زدم یک روز قبل از انتقال.تا کی اثرش میمونه؟!خیلی وسوسه میشم بیبی بذارم.ولی میترسم نشون نده منم استرس بگیرم.

همه خانمای اینجا لک لاله گزینی رو دیدن؟!

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
عزیزم‌نگران نباش تو آی وی اف که خارج از رحم اتفاق نمیفته. منم ۷ تا بیبی زدم هر ۷ تاش یکی کمرنگ افتاد ...

عزیزم خارج از رحم ربطی به آی وی اف نداره و تو آی وی اف هم اتفاق میفته ولی خب رنگ بیبی چک ربطی نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍