2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045612 بازدید | 684476 پست
سلام بچه ها من خدا رو شکر تو ۶ هفتگی رفتم سونو قلب جنینم دیده شد،اندازه جنینم ۳ میلی متر بود خوبه ان ...

سلام عزیزم، به به مبارکت باشه، والا اندازه رو نمی‌دونم ولی بر حسب همون اندازه سن جنین رو تخمین میزنن، تفاوت دو سه روز اینور اونور اصلا مهم نیست ذهنت رو درگیرش نکن، بیشتر از یک هفته نباید تفاوت باشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، به به مبارکت باشه، والا اندازه رو نمی‌دونم ولی بر حسب همون اندازه سن جنین رو تخمین میزنن ...

بچه ها یه چیز دیگه اول که بزای سونو ساک رفته بودم همین یه ساک بود که قلبشم هفتع بعدش دیدم،برای سونو قلب یه ساک دیگه هم دیده شد که اندازه ساک ۳/۵،این به نظرتون ممکنه تشکیل شه قلبش؟تجربه ای داشتین؟یا خلی کوچیکه جذب میشه

بچه ها یه چیز دیگه اول که بزای سونو ساک رفته بودم همین یه ساک بود که قلبشم هفتع بعدش دیدم،برای سونو ...

بله عزیزم چرا تشکیل نشه؟ اون یکی حتما دیرتر لانه گزینی کرده، ان شاالله دو هفته دیگه قلب اون یکی جوجو رو هم میبینی 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خوب منظورم اینه مثلا شرایطت چطوره آیا میتونه تو وسط مناسب داروهات رو کم کنه؟  من خودم شرایطم خ ...

الان دکتر خودم پروژسترون و میگفت از دوازده هفته میکنم پرولوتون هماتوم ک ندارم لکه بینی هم نداره انوکسا یا داروی خاصی هم ندارم بعد داخل مرکز دکترم همش خودش سونو میکنن تا حالا با سونو سن جنینن و بم نگفته یا صدا قلبشون و نشنیدم که به نظرم اینا از ضعفشونه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بله عزیزم.

عزیزم داروای قبل انتقالت چیا بود؟

چندمین روز پریودت انتقال دادان برات؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
منظورم این بود سر خود قطع نکنی....  دکترتم قطع نکرده شیاف جایگزین کرده....  به سلامتی ان ...

انشاله خدا از دهنت بشنوه.والا خوب شد از شما پرسیدم وگرنه فک میکردم دیگه تموم شده نباید استفاده کنم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
سلام عزیزم، تیروئید روی هورمونها تاثیر می‌ذاره و ممکنه اثر داروها رو کم یا زیاد کنه ، روی تخمدانها ه ...

تیروئیدم ۳ هستش که تو رنج نرماله دکتر قبلا بهم گفته بود برای انتقال باید زیر ۲ونیم باشه ب نظرت برم دکتر غدد 

یعنی رو تخمکام اثر بدی میزاره

عزیزم والا من شخصا مکملامم طبق دستور دکترم خوردم....  کلا سر خود دارو مصرف کردن رو توصیه نمیکن ...

دکترم مکمل نداد فقط بهش گفتم آووبست و فرتیل آید .اینوفولیک گیر آوردم بخورم گفت عالین .دیگه گفت جواب آزمایشات و بیار بعد داروها تخمک کشی از ماه بعد شروع میکنم.

سسلام مهربون جانم 😍 قربونت برم شما خوبی؟ من روز نهمم...امید به خدااا.. انشاالله این جنین‌های آخر ...

عزیزمی مرسی منم خوبم 😘

حتما هستن دل مامان و بابا و داداشیشو نمیشکنن انشاالله 

عزیزم کلا بهتره قبل شروع سیکل زیر ۲-۲/۵ باشه..... 

انا جون ۳ هستش تیروئیدم پس برم دکتر غدد 

با توجه به اینکه سیکلای انتقالم همیشه روزی یه دونه لوتیروکسین۵۰ میخوردم ب نظرت بخورم سر خود