2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
ممنون عزیزدلم...بهم بگو چیکار کنم تو طول پریود ضخامتم کم نشه..سیکل قبلی بخاطر ضخامت کم سیکلم کنسل شد

عزیزم ربطی به زمان پریودت نداره، من هم خودم مشکل ضخامت داشتم، اول از همه طبعت رو شناسایی کن، اگر گرمه متعادل بخور، اگر سرده گرمیجات بخور. طبعت اگر سرده و مشکل تیروئید و پرولاکتین نداری بگو رژیم غذایی خودم رو بهت بگم. البته من از ۲ ماه قبلش رژیمم رو شروع کردم و واقعا تاثر گذار بود برام.

دارویی هم که برام تاثیر داشت پچ استرادیول بود که کمک کرد به افزایش ضخامتم، به دکترت بگو اگر صلاح میدونه برات تجویز کنه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

خانمای عزیز،‌ خواهش میکنم بهم‌ کمک کنید که این ماه انتقالم جور شه..اخه معلمم گفتم تا تابستونه انتقال انجام بشه

و استراحت کنم

خونه هم طبقه چهارم و بدون اسانسوره‌.

بهم بگید چیکار کنم ضخامتم تو طول پریود کم نشه؟؟؟؟

و ضخامتم بیاد بالا؟؟

روغن مالی چیزی بلدین هم بگین

یه عمر دعاتون میکنم

لطفا هر چی بلدین بگین ممنونم یه دنیا

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط یه بار دیروز زعفران خوردم  چیکار کنم تو طول قاعدگی ضخامتم خراب نشه؟؟ سیکل قبلی بخاطر ضخامت ...

بچه ها چند صفحه قبل یه عکس فرستادن لیست غذاها برای زخامته پیداش کن همون مواد و استفاده کنن انشاالله اینسری بخیرخوشی انتقال میدی و مامان میشی عزیزم❤️🥰🤲

عزیزم ربطی به زمان پریودت نداره، من هم خودم مشکل ضخامت داشتم، اول از همه طبعت رو شناسایی کن، اگر گرم ...

من طبعم گرم و تر هست..لطفا هر چی به ذهنت میرسه بهم بگو 

ممنونتم

ان شاءالله بارداری راحتی داشتع باشی

حالت عادی ضخامتت چند شد؟؟

با پچ چند شد؟؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡

[QUOTE=244271099]بچه ها چند صفحه قبل یه عکس فرستادن لیست غذاها برای زخامته پیداش کن همون مواد و استفاده کنن انشاالله ...[/QUOTE

من گوشیم خیلی اذیت میکنه برگردم

میشه شما پیداش کنید؟

ممنون میشم

خواهش میکنم اگ چیزی به نظرت میرسه بگو که ضخامت رحمم کم نشه‌...سیکل قبلیم بخاطر همین ضخامت کنسل شد

سلام عزیزم.پیاده روی،بادکش شکم اگه تخمدانهات سایزش نرماله ،ماساژرحم و تخمدان با روغن سیاهدانه اگه اندومتریوز نیستی،مصرف سبزیجات با برگهای سبز،تخم کتان و کنجد ،مصرف لوبیا سبز،مصرف جوانه ها،مصرف روغن زیتون .ان شاالله اینسری خوب بالا میره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم.پیاده روی،بادکش شکم اگه تخمدانهات سایزش نرماله ،ماساژرحم و تخمدان با روغن سیاهدانه اگه ان ...

ممنون گلم..خدا خیرت بده..

نه  چی هست؟

یکسری پارامترهایی هست برین دکتر براتون مینویسن  .البته اکثرا بعد از دوبار سقط مینویسن .ولی شما بخواین زودتر براتون بررسی کنن تا ان شاالله بارداری بعدیتون به سقط منجر نشه و به سلامتی طی بشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آره گفت چون بارداری از ۴ ساعت قبلش ناشتا باش، ۷ صبح باید بیمارستان باشم، توکل بر خدا ، محتاج دعای خی ...

ان شالله بسلامتي بري و برگردي حتما و حتمااا زيارت عاشورا و حديث كسا ميخونم براتون عزيزم 😍😍😍

عزیزم ربطی به زمان پریودت نداره، من هم خودم مشکل ضخامت داشتم، اول از همه طبعت رو شناسایی کن، اگر گرم ...

از کجا میشه فهمید طبعمون چیه 🙂 من نمیتونم طبعم رو تشخیص بدم 😬

دوستان نمیدونم پیامم رو دیدین یا نه ..واکسن دوز چهار رو بزنم قبل از انتقال یا نزنم 🙂

اره تخمک بزرگ خودم ۱۲ هست شوهرم واریکوسل خفیف و سرعت اسپرم ش کم تا حدی 

بالغ يعني ١٢ هست؟؟ براي بارداري فك كنم١٨ اينا بايد باشه

تحت نظر دكتري نبودي؟كه بگه طبيعي باردار ميشين با شرايطتون يا نه اي وي اف؟؟؟