2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045758 بازدید | 684483 پست
عزیزم نباید قطع کنی....  یعنی اگه تموم شد یا باید تجدید کرده باشی نسخت رو یا اینکه برا چند روز ...

عزیزم قطع نکردم رفتم دکترم جای امپولارو دید گفت دیگه شیاف بزا روزی ۲ تا.

امروز اصلا لک بینی هم ندارم.آنا جان دیروز و پریروز هم خیلییی جزئی بود.به دکترم گفتم گفت انشاله لانه گزینی هست.برا ۳ روز دیگه ازمایش نوشت .یعنی ۱۶ روزم تموم بشه 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
😅😅😅بقیه ام از سر خوشحالی به همه میگن دیگه

بله واقعا همینطور هست به قول داداشم میگفت تو یه عمریه دوا درمون کردی دشمنتم بشنوه خوشحال میشه چه برسه به قوم و خویش

انشاءالله هر کسی در آرزوی مادر شدن هست همین امسال دامنش به وجود فرزندانی سالم و صالح سبز بشه 

هیچ خونه ای سوت و کور نباشه 

الهی آمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من یه مقدار امپول انوکسا و پروژسترون و شیاف برام مونده ازاول بهم گفتن تو یخچالی نیست منم بیرو ...

عزی،م انوکسا باید تو دمای کمتر از ۲۵ درجه نگهداری بشه الان دمای هوا تو کرج ۳۷ درجه هست پس اگه اونکسا تو این دما باشه خراب میشه دمای یخچال معمولا بین ۶تا۸ هست شیاف هم که همچنین ولی امپول پروژسترون رو دقیق دماشو نمیدونم ولی این دوتا رو بزار تو یخچال تا تو گرما خراب نشه 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
دوستای عزیزم که باردار هستید اولین ویزیت که رفتید فقط سونو شدین یا آزمایشی چیزی هم براتون نوشتن؟ مثه ...

عزیزم پاپ اسمیر؟

عزیزم والا من خودم ویزیت اول چون سر خود یه چکاپ انجام دادم عملا دست پر رفتم اما نهایت بخوان بنویسنم آزمایش ادرار و تیروئید و سب بی سی و قند و.... 

یعنی تستهای روتین هست.... 

من خودم چون چک کرده بودم بالا رفتن تی اس هاشم حالمو گرفته بود که دیگه ویزیت رفتم دکترم منو به دکتر غدد ارجاع داد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه نظرخواهی متخصصی ک بار اول سونو ساک شدم در حال حاضر مسافرته و حدود ۴ روز دیرتر از تاریخ سونوی قلب ...

مگه دکتراتون خودشون سونو نمیکنن؟ 

من همه این سونوهام مطب دکترم بود.... 

فقط ان تی و آنومالی رفتم بیرون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها من هرچی فعالیت میکنم دمنوش میخورن زعفرون اصلا انگار نه انگار.زیر دلم مثل سنگ سفت شده.

خدا به دادم برسه.۳روز گذشت از قطع داروهای.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دوستان لک بینی من که قطع شده یعنی امیدواری هست بهم؟

عزیزم همیشه امید هست.... 

چربی و قند رو قبل از پانکچر نوشته بود برام یعنی کلا اولین ویزیتی ک رفتنم پیشش ازمایش هارو نوشت کرات ...

نه عزیزم..... 

تستهای بعد بارداری با قبلش قابل مقایسه نیست که بخوان بسنده کنه به اونا.... 

حالا یا قراره ینویسن یا یادشون رفته.... 

خودت یه یاداوری کن.... 

سلام دوستان من شوهرم مورفوش صفره  فقط ی جنین برام مونده که مال خیلی وقته و میخوام شوهرمو چند م ...

بله عزیزم با یه دونه انتقال مامان داشتیم.... 

سلام عزیزم خوبی؟من انوکسا جدیدم و که گرفتم نصفش هواس چیکار کنم بزنم یاهواگیری کنم؟!!!!

عزیزم انوکسانا هواگیری نمیخوان.... 

میگم بچه ها دلیلش چی بود نشد     راستش خودم فکر کنم بعدانتقال جنین یهو سرفه گرفت دو سه تا ...

سلام زینب جان خوبی؟نه بابا ربطی نداره من بعد انتقالم باوجود انجیل و الو و میوه بازم یبوست داشتم این یک دوم اینکه یه عطسه هایی میکردم خونه میلرزید 😑