2777
2789

دخترا من تازه عروسم و ارایشگاه ک رفتم ابروهامو خوب برنداشت برای همین گذاشتم یک ماه کامل پر بشه تا بعد برم یه جای خوب بردارم.

۱-الان تصورم کنید ابروهام پر شده همه فکر میکنن مجردم فردا انشالله قراره برش دارم.

۲-موهام مشکیه میخوام فردا یه فیس فریم لایت و سوسکی بزنم روی موهایم جلو سرم تقریبا قهوه ای ابروهامم یه نمور قهوه ای کنم.

۳-ناخونای پام بلند شده لاکش لپ پر شده فردا میخوام سوهان بکشم و لاک جدید بزنم( هفته پیش ناخونامو کوتاه کردم باز بزرگ شده رشتش زیاده)

۴-ناخونای دستمم چون کارمندم لاک نداره اما بلند و نامنظم شدم اونم سوهان میکشم و برای آخر هفته یک لاک خوشرنگ میذارم.

۵- هرماه لیزر فول بادی میرم فردا نوبت شارژم هست یه فول توتال هم میزنم صاااف شم

۶- ماسک درست کردم بعد از دو هفته به پوستم بزنم که حال پوستمو خوب کنم.

و دیگ نمیدونم باید چکار کنم دلم میخواد زودتر فردا از سر کار برگردم بیفتم به جون خودم چون قیافم برای خیلی تکراری و نا منظرم شده.

گرچه همسرم هیچ متوجه این چیزا نشده اصلا و وقتی پیشش میرم خیلی به خودم میرسم که این جزئیات رو متوجه نشده.

شماهم ایده بدید قراره آخر هفته چکارا کنید یا آخر هفته ها به خودتون برسید.

من خیلییییی همیشه به خودم میرسم اما عمدا این دو هفته به خودم نرسیدم که وقتی فردا این موارد رو انجام میدم برای خودم تازگی داشته باشم   حتما امتحان کنید ذوق دارم

به نام خدا اخر هفته قصد دارم موهامو شونه کنم😂🤌

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.