2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
هرماه چقدر وزن باید اضافه کنن نرماله؟ من احساس میکنم وزنِ تولدشو بیمارستان اشتباه زده دقیقا یه هفته ...

بین ۷۰۰ تا یک کیلو اضافه کنن خوبه

چی بگم بیمارستان انگار قد و وزن و ایناش همه الکیه واسه دختر منم زیاد درست نبود انگار

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا کلا مرکز خوبیه من که درمان شدم....  خیلیام دیدم درمان شدن....

عزیزم واریکوسل توی ازمایش اسپرم مشخص میشه؟ اندازه فولیکول ربط به ذخیره تخمدان داره؟ فولیکول اندازش خوب باشه به کیفیت تخمک ربط داره؟

تو بزرگترین مشکلها خدا پشتمه

خانوما من بعده بارداری روی سینه هام خالای گوشتی زد الان بعده زایمانم بیشتر شده یعنی ممکنه زگیل باشه؟ کسی تحربه دارخ

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
خواهش میکنم اگ چیزی به نظرت میرسه بگو که ضخامت رحمم کم نشه‌...سیکل قبلیم بخاطر همین ضخامت کنسل شد

راستش من زیاد تجربه ندارم ولی پیاده روی خیلی خوبه اب زیاد بخور لوبیا سبز کرم بروکلی هم خوبه اگه مشکلی نداشته باشی با قرص راحت میری بالا

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خانوما من بعده بارداری روی سینه هام خالای گوشتی زد الان بعده زایمانم بیشتر شده یعنی ممکنه زگیل باشه؟ ...

دوره هاله سینت ؟قهوه ای هستن مامانم میگفت اونا برا شیردهی ان 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوره هاله سینت ؟قهوه ای هستن مامانم میگفت اونا برا شیردهی ان 

اره عزیزم قهوه این ولی تو بارداری زد الانم بالای سینه جایی که سفیده و پایین شکمم دراومده

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
دختر من که تازه بعد ۴۰ روز شروع شد کولیکش بعد دوماهگی هم اوج بی خوابی هاش و گریه هاش بود الان بهتره ...

پسر من دقیقا از ۲۰ روزگی کولیکش شروع شد 

الان چند ماهشه گل دخترت عزیزم؟ 

روزای سخت وبه شدت شیرینی هستن الهی که قسمت همه چشم انتظارا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون عزیزم بسیار کامل گفتی ..مکمل ها رو حتما بگیرم؟؟ در مورد فرتیل سی ام چیزی شنیدی؟

اجبار نیست ولی خیلی تاثیر دارع، فقط هم تا روز انتقال بخور.

نه من خودم استفاده نکردم ولی بچه هایی که استفاده کردن راضی بودن از تاثیرش.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خانوما من بعده بارداری روی سینه هام خالای گوشتی زد الان بعده زایمانم بیشتر شده یعنی ممکنه زگیل باشه؟ ...

اره برامنم همینجوری بود سه چارماهی طول کشید تا رفتن کامل

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻