2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045712 بازدید | 684480 پست
بله سری اول قبل پانکچر هیسترو کردم حالا به پیشنهاد دوستان گفتم این سری به دکتر بگم برام استرادیول خا ...

ان شاالله ک این دفعه نتیجه میگیری گلم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فرزی جان اولین ویزیت سونوی ساک انجام میشه برا قلب که رفتی آزمایش کامل برات مینویسن هم خون هم ادرار ک ...

سلام عزیزدلم خوبی گل پسریت خوبه؟راستی اسمشو چی گذاشتی؟کولیکش بهتر شد؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ای جان باباها عشقن حالا اشکال نداره اگه خونریزی نداری با ماشین برو پایین هم نیا  

نه شکرخدا ندارم خونریزی

همینکار میکنم😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
یعنی اگر ۴ روز زودتر جای دیگه سونو بشم بعد ک دکترم اومد باید پیشش برم چون داروهامو خودش باید بده؟ ...

عزیزم اگه سونوتو انجام بدی بری پیش دکترت دیگه سونو نمیکنه فقط براساس اون روند درمانتو ادامه میده وداروهاتو کمو زیاد میکنه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
@iiiiiimahi     عزیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر آقا امام هادی ع دعای یستش ...

سلام عزیز دلم خوبی؟ اوضاع احوالت چطوره؟ مسافرت خوش میگذره؟ 😍😍

ما قرار بود اردیبهشت امسال دو هفته بریم مسافرت حسابی بگردیم ولی بین انتقال و مسافرت ، انتقال رو انتخاب کردیم و نشستیم سر جامون 😁😁

الان یک سال میشه مسافرت نرفتیم ، یعنی همین که بچه دنیا اومد می‌زنیم بیرون دیگه، من که رسماااا پوسیدم توی خونه ⁦😂😂

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
فرزی جان اولین ویزیت سونوی ساک انجام میشه برا قلب که رفتی آزمایش کامل برات مینویسن هم خون هم ادرار ک ...

پس چرا برای من ننوشتن؟؟🤔🤔

من حتی ویزیتم نشدم برای سونو قلب فقط سونو رو گرفتن گفتن دکتر ببینه اطلاع میدیم بهت

ک بعدم فقط گفتن شیافم از دوتا شد سه تابقیه داروها ادامه و دوهفته بعدم برم سونو مجدد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الان منم ندارم باید انوکسا بزنم ؟

عزیزم دکترت سونوی شریان رحمی میکنه براساس اون بهت میگه که احتیاج داری یانه ولی خب چون شمام دوقلو داری بهتره داشته باشی بازم به دکترت بگو 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه گلم انوکسا ندارم 😐😐 الان موندم چیکار کنم طبق نظر دکتر رویان باید بخورم  طبق نظر این دکتر ...

آسپرینو نباید بخوری؟ براچی نسرین جان؟

نه گلم انوکسا ندارم 😐😐 الان موندم چیکار کنم طبق نظر دکتر رویان باید بخورم  طبق نظر این دکتر ...

والا نمی‌دونم عزیزم، ما آی وی اف هستیم یکم شرایط فرق داره شما هم چون دو قلو داری به نظرم با یه دکتر دیگه هم مشورت کن، من برای همین آسپرین با ۳ تا دکتر مشورت کردم ۲ تاشون گفتن بخور یکیشون گفت قطع کن منم به حرف اون ۲ تا اعتماد کردم.

شما هم به نظرم با یه دکتر دیگه هم مشورت کن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزدلم خوبی گل پسریت خوبه؟راستی اسمشو چی گذاشتی؟کولیکش بهتر شد؟

سلام ساراجونم خوبی عزیزم؟ دختر گلت خوبه؟

مام خوبیم بخوبیت گل پسری هم خوبه شکر کولیکش الحمدالله خیلی بهتر شده البته کلا کولیکش از اولم خفیف بود الانم قطره میدم که خیلی بهتر شده خداروشکر اسمشم محمدطاها 

گل دخترت بهتره؟

ان شاالله ک این دفعه نتیجه میگیری گلم❤️

سلام آلاجونم انشاءالله به حق این وقتِ اذانی زودی زود بیام تاپیک خبر بارداریِ شمارو بشنوم عزیزدلم 

یعنی اگر ۴ روز زودتر جای دیگه سونو بشم بعد ک دکترم اومد باید پیشش برم چون داروهامو خودش باید بده؟ ...

سلام عزیزم خوبی سونو ساک رفتی یه دونه جوجه داشتی یا دوتا ؟

ایندفعه که مثبت شدی نسبت به دفعه های قبل چه علائمی داشتی تو اون دو هفته انتظار ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
یعنی قصدت اینه جنین های مرکز اصفهان رو تهران ببری؟ فکر کنم مام یه قیمت پایه هم داشته باشه بعد به از ...

نه اصفهان گفت نمیشه اینا رو پی جی دی کنی گفت ضعیف میشن از فریز بیرون بیان دوباره فریز بشن 

یا باید شانسمو امتحان کنم همونا رو انتقال بدم ببینم خدا چی میخواد که با این کار همسرم مخالفه 

یا باید دوباره از اول شروع کنم تخمک گیری که اینم هزینه هاش خیلی زیاده

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود